Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Taaperon välipalasuosikit

Kaupallinen yhteistyö: Vitaseege Oy Ab

Theo aloitti maistelemaan soseita heti kun täytti sen neljä kuukautta. Alusta asti Theolle on todella  hyvin maistunut kaikki mitä hänelle oikeastaan tarjotaan. Toki välillä syödessä saattaa olla pieniä keskittymisvaikeuksia, mutta pääsääntöisesti hän on todella hyväruokainen. Tässä kirjoituksessa paljastan teille taaperon välipalasuosikit.

Taaperon välipalasuosikit

Smoothiet

Theo rakastaa smoothieita. Ne ovat olleet ihan ykkösjuttu siitä lähtien, kun hän on saanut syödä kiinteää ruokaa. Tällä hetkellä Theo saa 1-2 smoothieta aina välipalaksi. Olemme antaneet smoothien myös iltapalan yhteydessä, jos hänelle selvästi jää hieman nälkä tai jos hän itse osoittaa haluavansa sen.

Theon ilme on ihan huippu, kun tajuaa saavansa tämän herkun. Hän ottaa maailman isoimman hymyn ja nypristää nenäänsä.

Välipalaksi meillä syödään mm. näitä Muutin-välipalasmoothieita. Ne ovat 100% hedelmää ja marjoja, eivätkä ne sisällä mitään keinotekoisia väri-, aromi-, tai säilöntäaineita. Nämä ovat myös täysin luomutuotteita.

Smoothieita on montaa eri makua. Theon lemppari on Muutin Apina Muuti, jossa on banaania, omenaa ja mustikkaa, vaikkakin ei ole tullut vielä yhtäkään smoothieta vastaan mistä hän ei olisi pitänyt. Selvästi Theo on makeaan päin. 🙂 Normaalisti Theo vetäisee smoothiet ihan ykkösellä eli siitä huomaa, että hän todella pitää näistä. Muutilla on myös muutama smoothie, jossa on mukana riisiproteiinia. Sellaiset smoothiet pitää nälkää tietenkin hieman paremmin.

Itse pidän smoothiepusseista niiden helppouden takia. Ne kulkee helposti mukana ja ei paina mitään.

Hedelmät ja marjat

Theo tykkää myös todella paljon hedelmistä ja marjoista. Ne ovat hänelle, kuin karkkia. Mustikat ja banaani on erityistä herkkua. Aamuisin Theo tulee itse pyytämään banaania tai smoothieta.

Käymme jonkin verran brunsseilla ja silloin Theo saa isosta hedelmävalikoimasta maistella vaikka mitä hedelmiä. Hän on aina ihan innoissaan, kun saa itse syödä ja maistella kaikkea.

Riisipiirakka

Theo rakastaa riisipiirakoita! Tätä herkkua meillä ei kauhean usein ole kylläkään tarjolla. Lähinnä riisipiirakka maistuu Theolle mummolassa, tarkennettuna kummassakin mummolassa. 😀 Tämä on Theolle ihan luksusta.

Ei liian tarkkaa

Haluan, että Theo oppii syömään monipuolisesti (toisin kuin minä). Sen takia olen maistattanut hänelle aina tilaisuuksien tullen vaikka mitä. Vaikka Theo ei ekalla kerralla jostain pitäisi, niin maistatellaan taas uudelleen. Pikkuhiljaa makuihin sitten totutaan.

Ihailen niitä äitejä, jotka itse tekee alusta saakka aivan kaikki ruuat, mutta itse en ole vain sellainen. Joskus syödään purkkiruokaa ja joskus itse tehtyä. Pääasia, että Theo syö ja saa niin kasviksia, hedelmiä, marjoja, kuin viljaa ja proteiinia. Eri makujen opettelussa myös smoothiet ovat olleet avainasemassa. Niiden kautta on helppo totuttaa eri makuihin.

Ehkäpä joskus musta kuoriutuu sellainen kodin hengetär… Kuka tietää. 🙂

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Vitaseege Oy Ab

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *