Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Meidän häiden kukat

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Kukkatalo

Mietin pitkään mistä tilaisin häiden kukat ja olin töiden puolesta tutustunut Järvenpään Kukkataloon. Mun Instagramissa on muuten paristakin eri tilaisuudesta kuvia, joissa on upea kukista tehty vau-elementti. Aloitin heidän kanssaan keskustelut yhdellä työkeikalla ja mitä enemmän juteltiin, niin tulin siihen tulokseen, että tämä on se paikka mistä haluan tilata häiden kukat.

Häiden kukat

Budjetti

Annoin heti alkuun budjetin kukille, jottei heillä mene turhaa aikaa siihen, että tarjoavat jotain kokonaisuutta mihin mulla ei yksinkertaisesti ole varaa. Kerroin mihin kaikkialle haluaisin kukat. Tarvetta oli jokaiseen pöytään pieni kimppu keskelle, meidän pöytään leveä kukka-asetelma, hääkimppu, morsiuskimppu ja kukkaseinä. Tarvitsin kimppuja varten myös lainaksi maljakot. Tarjoukseen tuli kuulua myös näiden tuonti / asentaminen juhlapaikalle sekä nouto maanantaina.

Lähetin heille myös moodboardin, johon olin ottanut esimerkkikuvia mua inspiroivista kimpuista / värimaailmasta.

Budjetin annettua he laskivat paljonko se tekee per pöytä / kimppu ja tekivät ehdotuksen ja kustannusarvion kokonaisuudesta.

Häiden kukat

Kaikki meni enemmän kuin hyvin. Häitä edeltävänä iltana sain kuvia mun kimpusta / kimpuista ja olisin päässyt vielä vaikuttamaan, jos olisi ollut muutostoiveita. Niitä ei mulla ollut, koska kaikki näytti aivan täydelliseltä.

Mun oma kimppu oli upea ja siitä tehtiin pienempi versio morsiusneidolle, joka oli mun kummityttö. Sekin oli kertakaikkiaan ihana.

Kun astuin vihkimisen ja hääkuvauksen jälkeen Kulosaaren Casinolle olin haltioissani tilan kauneudesta. Kukat tekevät ihan mielettömän paljon. Kaikki oli niin kaunista!

Häiden vetonaula

Häiden vetonaula oli aidoista kukista tehty kukkaseinä. Siihen viereen oli rakennettu photo booth -piste ja ihmiset kävivät koko illan ottamassa kuvia siinä. Se toi tilaan myös ihanan tuoksun. Ei voimakkaan, mutta raikkaan keväisen kukkien tuoksun.

Kukkaseinä oli myös samasta maailmasta, kuin kaikki muutkin kukat, joten kaikki oli mietitty tarkasti yksityiskohtia myöten.

Kaikki kehuivat kukkaseinää. Voin todella suositella tällaista juhliin ja häihin. Se ei ole pelkästään somiste, vaan ihan ohjelmanumero, koska se on niin kovassa käytössä. Meidän hääkuvaaja otti paljon vieraista kuvia tällä seinällä, koska kaikki halusivat olla siinä kuvattavana.

Järvenpään Kukkatalosta saa periaatteessa kaikki kukkapalvelut mitä vaan voi tarvita. Siellä on myös kukkakoulu, jossa opetellaan esim. kukkien sidontaa. Voin lämpimästi suositella heitä! Meidän häiden osalta kaikki sujui aivan täydellisesti. Kaikki häiden kukat olivat täydellisiä!

LUE MYÖS: MEIDÄN HÄÄT TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Kukkatalo

Yksi kommentti

  1. grunerkatri kirjoitti:

    Siis toi kukkaseinä on TÄYDELLINEN!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *