Hae
Johanna Tolppola

Vaikuttajan intensiiviryhmä -valmennus

Olemme pitäneet nyt muutamaan otteeseen Monna Pursiaisen kanssa somepaja-koulutuksia, jotka suunnattiin eri kokoisille vaikuttajille. Olimme saaneet toiveena, että perustaisimme intensiiviryhmän, jossa mennään jokaisen vaikuttajan kanssa ihan henkilökohtaiselle tasolle. Tästä syntyi idea Vaikuttajan intensiiviryhmä -valmennukseen.

Vaikuttajan intensiiviryhmä -valmennus

Vaikuttajan Intensiiviryhmä on valmennus, jonka tarkoituksena on tarjota vaikuttajalle mahdollisuus syventää omaa osaamistaan, henkilöbrändäytyä somessa paremmin sekä orientoitua viemään somevaikuttaminen ammatilliseen suuntaan.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa kolmen tunnin ajan. Tapaamisten sisältö on ennakkoon suunniteltu ja aikaa jätetään myös sparrailuun. Jokaiselle vaikuttajalle annetaan aina selkeät ohjeet / ”kotiläksyt” mitä seuraavan kuukauden aikana täytyy tehdä.

Intensiiviryhmän valmennus kestää 5 kuukautta ja mukaan mahtuu vain 6 vaikuttajaa. Valmennus alkaa elokuussa, 2019.

Ryhmän sisältöön kuuluu mm.:

  • Vaikuttajan somekanavien alkukartoitus
  • Henkilökohtainen, tavoitteellinen ja kanavakohtainen sisältösuunnitelma
  • Kanavakohtainen analytiikan tulkinta ja seuraaminen (Google Analytics ja Instagramin algoritmi) sekä Blogin SEO-optimointi
  • Kaupallistaminen ja mediakortti
  • Yhteenveto ja seuraavat stepit jokaiselle ryhmäläiselle

Ryhmän jäsen saa valmennuksen aikana:

  • Pääsyn ryhmän omaan WhatsUp-rinkiin
  • Pääsyn salattuun ryhmäläisten Facebook-ryhmään
  • Inspiroivan ja ammattimaisen tuen
  • Selkeät ohjeet miten kehittyä vaikuttajana ja miten henkilöbrändäytyä somessa paremmin
  • Tarkat ohjeet miten viedä oma somevaikuttaminen ammatilliseen suuntaan.

Valmennuksen jälkeen vaikuttajalla on selkeä visio omasta somevaikuttamisesta ja henkilöbrändistä, mediakortti millä myydä kaupallisia yhteistöitä ja tieto miten lähestyä yrityksiä, osaaminen kanavakohtaisten analytiikan tulkintaan sekä oman blogin SEO-optimointiin, oma henkilökohtainen sisältösuunnitelma sekä kontaktit mm. pr-toimistoihin.

Valmennuksen hinta on 99 e / kk. 

Hae mukaan valmennukseen laittamalla yhteystietosi ja somekanavasi osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi ja kerro samalla miksi haluaisit mukaan valmennukseen!

Hae nyt! Paikkoja rajoitetusti.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus sopii kaiken kokoisille vaikuttajille, niin isoille, kuin vasta-alkajille. Tulemme käymään jokaisen kanssa henkilökohtaisesti läpi ne omat kehittämisalueet, jonka takia valmennuksessa voi olla mukana eri tilanteissa olevia vaikuttajia.

Tämä sopii erityisen hyvin niille, ketkä ovat painineet oman sometekemisen kanssa ja tuntuu ettei oikein pääse enää eteenpäin.

Kaiken kokoiset vaikuttajat voivat tehdä somesta itselleen ammatin. Se voi olla sivutyötä tai päätyötä. Ihan mitä itse haluaa tavoitella. Valmennuksessa annetaankin avaimet myös itsensä kaupallistamiseen. Mietitään se oma henkilökohtainen kilpailukeino ja hissipuhe sekä neuvotaan miten ollaan yrityksiin yhteydessä ja minkälaisia hintoja voi mistäkin yhteistyöstä pyytää.

Valmennukseen otetaan vain kuusi henkilöä ja ensimmäiset paikat on jo varattu. Kannattaa siis olla nopea ja varata paikka valmennuksesta. Se alkaa elokuussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *