Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Viimeiset päivät Variksena

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-myymälä Clips, Sulo Hyvinvointi, Detailed Beauty Salon

Nyt se vaan on niin, että muutaman päivän päästä on mun viimeiset hetket neiti Variksena. Olen kantanut rakkaudella ja ylpeydellä omaa sukunimeä, mutta olen sen verran perinteinen, että tulen ottamaan aviopuolisoni sukunimen.

Ripset: Hyvinvointi Sulo

Kaunistautumisviikko

Viime perjantaina kävin Sulossa ripsihuollossa. Samalla värjättiin ja sokeroitiin mun kulmakarvat. Ripsistä halusin näyttävät, ettei hääpäivänä tarvitse laittaa erikseen tekoripsiä. Näistä tuli tietenkin täydelliset. <3

Tiistaina menin kampaajalle, jossa värjättiin mun hiukset. Hiukset vaalennettiin ja nyt nämä ovat puhtaan valkoiset. Juuri sellaiset kun olin toivonut. Kävin tietenkin mun vakiokampaajalla Kampaamo-myymälä Clipsissä. Samalla testattiin minkälaisen kampauksen haluaisin häihin. Se oli mulle jännitysmomentti, mutta onneksi kampaus onnistui kertaheitolla.

Tänään kävin laittamassa liian pitkän tauon jälkeen mun kynnet Detailed Beauty Salongissa. Teemana oli luonnollisesti häät, joten laitettiin glitteriä ja timantteja reippaasti. Parempia kynsiä en olisi voinut edes kuvitella!

Hiukset: Kampaamo-myymälä Clips

Tapaaminen papin kanssa

Tällä viikolla käytiin koko perhe juttelemassa vihkipapin kanssa. Pappi oli oikein mukava ja kyseli paljon meistä. Käytiin ihan konkreettisesti koko tilaisuus läpi. Hän ihan jopa saattoi mut alttarille. Oli kyllä itselle rahoittavaa käydä kaikki yksityiskohtia myöten läpi. Theo oli mukana ja juoksenteli pitkin kirkkoa ikiliikkujana. Mielenkiinnolla odotan miten käy lauantaina. 😀

Olin ennakkoon ajatellut, että en usko herkistyväni häissäni… No mun piti pidätellä itkua jo nyt harjoituksessa, kun pappi puhui. Eli hanat tulee olemaan kyllä niin auki, kuin olla ja voi.

Kynnet: Detailed Beauty Salon

Sukunimen vaihto käytännössä

En ollut edes ajatellut, että miten tämä asia menee nyt käytännön tasolla. Ihmisethän tietävät mut Variksena, mutta nyt sitten pitäisi vaan laakista ”lanseerata” uusi sukunimi. 😀

Kai se pitää vaan kerralla vaihtaa jokaiseen kanavaan, jottei entinen sukunimi jää kummittelemaan jonnekin. Onhan se aika iso homma ilmotella joka paikkaan uudesta nimestä. Ovestakin pitää oma sukunimi ottaa pois. 😀

En itseasiassa tiedä miten esim. passin kanssa, jos passi on voimassa vielä useamman vuoden? Onko teillä käytännön tietoa?

Fiilikset

Voin sanoa, että kyllä jännittää. Onneksi ei kumminkaan stressaa. Kaikki on nyt hoidettu ja nyt sitten loppuviikko on pelkkää odottamista. Perjantaina on mulla vapaapäivä ja silloin on myös Theon päiväkodin äitienpäiväkahvit. Aika ihanaa! Meen perjantaina myös kaason kanssa hotelliin yöksi. <3 Luulen, että muutaman viinilasin saatan ”joutua” nauttimaan. Omat tuntemukset on aika erikoiset, koska jotenkin en ihan vielä käsitä mitä on tapahtumassa. Kai se kaikki konkretisoituu sitten, kun oikeasti kävelen sinne alttarille.

* Palvelut saatu yhteistyönä. 

LUE MYÖS: JUHLAKAMPAUS KEVÄÄN JUHLIIN TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-myymälä Clips, Sulo Hyvinvointi, Detailed Beauty Salon

4 kommenttia

 1. Lotta kirjoitti:

  Moikka,
  Kiva lukea häävalmistelujuttuja, kun on samalla tiellä itsekin 🙂 Passi (ja ajokortti ym.) tulee tietysti vaihtaa, sillä siinä pitää lukea tasan eikä melkein sun virallinen nimi, mutta jos ootte menossa vaikka suoraan häämatkalle suoraan niin pääsee vielä sillä nimellä ja passilla, jolla matka on varattu. Nimim. Samaa itsekin pohtineena.

 2. Elina kirjoitti:

  Miten kävi meikkaajan kanssa, kerkesitkö löytää uuden? 🙂

 3. Tinde kirjoitti:

  Oi ihanaa! Nauti! ?

 4. Nonnas kirjoitti:

  Nimenvaihto aiheuttaa oman rumbansa ja valitettavasti passikin tarvitsee uusia (jos siis sille on käyttöä). Itselläni kävi niin, että vanha passi meni vanhaksi kesäkuussa 2016, häät heinäkuussa -17 ja lähdimme reissuun häistä kahden päivän päästä. Mun piti hakea uusi passi vielä vanhalla nimellä, koska reissun voi varata vain oikealla nimelläsi ja nimi ei ehdi papereissa vaihtua parissa päivässä, niin hain uuden passin vanhalla nimellä häämatkaa varten ja sitten kun lähdimme -17 joulukuussa, jouduin hakemaan uuden uudella nimelläni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *