Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kuvapaljastus: Hääalusvaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Mitä pukea häämekon alle? Minkälaiset alusvaatteet olisi kauniit, mutta mukavat? Korsetti vai ei korsettia? Sukkanauhoilla vai ilman? Valkoiset vai nudet? Näiden kysymyksien kanssa hilasin itseni Change Lingerien myymälään muutama viikko takaperin ja samalla valitsin itselleni hääalusvaatteet.

Minkälaiset alusvaatteet häämekon alle

Alusvaatteiden tulee tietenkin tukea oikeista paikoista, eikä ne saa tuntua epämukavalta. Hyvät alusvaatteet pysyy myös paikoillaan ja niitä ei tarvitse koko ajan korjailla. Kamalaa, jos häämekon alla olisi alusvaatteet jotka hankaisi tai menisi miten sattuu. Siinä sitten pitäisi jotenkin yrittää niitä korjailla.

Hääalusvaatteiden tulee sopia mekon muotoihin. Rintaliivit tulee olla sellaiset etteivät ne vilahtele näkyville missään tilanteessa. Se olisi nimittäin aika kiusallista.

Niin nudet, kuin valkoiset alusvaatteet sopii valkoisen häämekon kanssa hyvin. Jos häämekko on jonkun muun värinen, niin sitten voi katsoa alusvaatteet häämekon värin mukaan.

Minkälaiset hääalusvaatteet valitsin

Change Lingerie -myymälässä oli aivan ihana hääalusvaatemallisto, josta katsoimme mulle rintaliivit, alushousut, aamutakin ja sukkanauhavyön.

Mulla ei ollut tarvetta korsetille, koska häämekossa itsessään on sisällä korsetti. Tämän takia pelkät alusvaatteet riitti mulle hyvin.

Rintaliiveista otin sellaiset mistä saa olkaimet pois. Katoimme myyjän kanssa mulle oikean koon, joka ei purista liikaa, mutta antaa sopivaa tukea. Mulla on viimeksi katsottu koko, kun oli viimeisillään raskaana, joten tässä vaiheessa oli ihan hyvä päivittää mitat. Rintaliivit kannattaa muuten aina valita häämekon kanssa. Mulla ei ollut nyt häämekko mukana, mutta olin katsonut todella tarkasti häämekon yläosan ja mulla oli kuva mukana, jonka näytin myyjälle.

Alushousuista oli paljon eri vaihtoehtoja. Itse pidän hipsteri-string-mallisista alusvaatteista, joten tälläkin kertaa valitsin saman mallin. Mulle on tosi tärkeää, että alusvaatteet oikeasti tuntuu hyvältä päällä. Alushousut oli hieman korkeavyötäröiset, josta pidin erityisen paljon. Matalavyötäröisistä malleista en pidä ollenkaan.

Sukkanauhavyön otin myös häämallistosta mukaan, koska koen, että se jotenkin vain kuuluu osaksi häiden alusvaatteita. Toki mun pitää laittaa ihan stayupit niihin sitten kiinni. 🙂 Nekin oli todella kauniit.

Häiden alusvaatekokonaisuuden kruunasi valkoinen aamutakki / kimono. Voin jo ihan kuvitella miten kääriydyn siihen häiden jälkeisenä aamuna nauttimaan hotelliaamiaista huoneessamme.

Kiitos Changelle upeista alusvaatteista. <3

LUE MYÖS:

KUMPPANINI PERSOONALLISUUSTESTIN TULOS TÄSTÄ

HERKKUJA POLTTARIPÖYTÄÄN TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *