Hae
Johanna Tolppola

Puolisoni persoonallisuustestin tulos

Tein vähän aikaa sitten persoonallisuustestin, josta sain omaksi tulokseksi Johtaja-persoonallisuus. Luonnollisesti pakotin herra x:n tekemään saman testin, koska halusin tietää mikä on hänen persoonallisuustestin tulos. Nämä vaan on niin supermielenkiintoisia.

Herra x:n persoonallisuustestin tulos: Konsuli-persoonallisuus

”Konsulin persoonallisuustyyppiä edustavat henkilöt ovat suosittuja, mikä on ymmärrettävää, onhan kyseessä erittäin yleinen persoonallisuustyyppi; heitä on jopa 12 prosenttia väestöstä. Korkeakoulussa konsulit ovat usein cheerleadereita ja pelinrakentajia, jotka määräävät tahdin, esiintyvät eturivissä ja johdattavat tiiminsä voittoon ja maineeseen. Myöhemmin elämässä konsulit jatkavat mielellään ystäviensä ja rakkaidensa tukemista järjestämällä sosiaalisia tapaamisia ja tekemällä kaikkensa, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä.”

Herra x pelasi jääkiekkoa aikuisikään saakka ja nuorena voitti mm. SM-kultaa, jne. Eli todellakin pitää paikkaansa, että tämä persoonallisuustyyppi on urheilija. Nyt hän on kilpaillut kehonrakennuksessa useamman kerran.

X ei kyllä ole mikään juhlien järjestäjä, mutta todella huomioiva kylläkin.

Vankka moraalipohja

”Konsulit ovat epäitsekkäitä ja suhtautuvat vakavasti vastuuseensa auttaa ja tehdä oikeita asioita. Toisin kuten idealistisemmat persoonallisuustyypit konsuleiden moraalipohja nojaa vakiintuneisiin perinteisin ja lakeihin, auktoriteettiin ja sääntöihin, ei niinkään filosofiaan tai mystiikkaan. Konsuleiden on kuitenkin tärkeä muistaa, että ihmisten lähtökohdat ja näkökulmat ovat erilaisia, ja se mikä heistä saattaa vaikuttaa oikealta, ei välttämättä ole absoluuttinen totuus.”

Apua miten nämä on paikkaansa pitäviä. X:llä on tietyissä asioissa todella vankka moraali ja hän arvostaa perinteitä. Tietyissä asioissa koen kylläkin, että mulla on vankempi moraali kuin x:llä ja ne hetket aina yllättää mut jotenkin. Tuo on myös niin totta, että aina pitäisi muistaa, että näkökulmia on yhtä monta, kuin on ihmisiä.

”Heidän on tärkeää saada tuntea itsensä arvostetuksi ja kunnioitetuksi. Tämä tulee erityisen hyvin esille kotioloissa, sillä konsulit ovat uskollisia ja omistautuneita kumppaneita ja vanhempia. Konsulit kunnioittavat hierarkiaa ja pyrkivät sekä kotona että työpaikalla hankkimaan edes jonkinlaisen auktoriteettiaseman, jossa he voivat huolehtia selkeyden, vakauden ja järjestyksen säilymisestä.”

Tämäkin pitää hyvin paikkaansa. X on todella omistautunut ja uskollinen kumppani ja ihana isä Theolle.

Heikkoudet ja vahvuudet

Vahvuudet

  • Käytännöllinen
  • Velvollisuuden tajuinen
  • Todella lojaali
  • Herkkä ja lämmin

Heikkoudet

  • Miettii liikaa omaa sosiaalista statusta
  • Joustamaton
  • Ei kykyä olla innovatiivinen tai improvisoida
  • Haavoittuvainen kritiikille
  • Itsekäs

Näitä ihan kaikkia en hänen kohdallaan ihan allekirjoita, mutta melkein kaikki pitää täysin paikkaansa.

Konsuli suhteessa ja vanhemmuudessa

”Konsuleiden on tiedettävä heti, että heidän kumppaninsa ovat aina heidän puolellaan ja tukenaan. Avioliitto ja perhe ovat koko elämän päätavoite.”

X kysyi multa ekoilla treffeillä, että haluanko lapsia ja haluanko naimisiin. Hän ei halunnut hukata aikaa, jos meillä olisi ollut erilaiset tavoitteet elämältä. Tämä tosiaan kuvaa hyvin hänen persoonaansa.

”Konsulit yrittävät alusta alkaen varmistaa, että heidän lapsensa tuntevat olonsa turvalliseksi ja onnelliseksi.”

X leikkii paljon Theon kanssa ja heillä on ihan omat jutut. Se on hauskaa katsottavaa!

Tämä persoonallisuustesti oli kyllä todella hauska ja mielenkiintoinen. Kiva olisi lukea joku analyysi siitä, että miten suhde meidän kahden eri persoonallisuustyypin kanssa menee yhteen. 🙂

LUE MYÖS: TULOKSENI PERSOONALLISUUSTESTISTÄ: YLIKOROSTUNUT JOHTAJAPERSOONALLISUUS TÄSTÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *