Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Häiden asusteet

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Olin nuorempana todella kova korujen käyttäjä, mutta jostain syystä viime vuosien aikana en ole käyttänyt koruja oikeastaan ollenkaan. En edes tiedä syytä tähän, mutta niiden pitäminen on vain jäänyt. Tästä huolimatta ihastelen milloin missäkin kauniita koruja ja mietin, että olisipa kiva niitä pitää. Kyllähän korut viimeistelee asukokonaisuuden.

Häiden Korut

Helmet. Voihan helmet. Olen aina ajatellut, että jos menen naimisiin, niin mullahan pitää olla helmet koruina. En koskaan ole kumminkaan kauheasti helmikoruista välittänyt, vaikka ne sinänsä ovat kyllä kauniita. Ne ei ehkä vain ole kovin mun tyylisiä.

Päätin nyt omien häiden lähestyessä luopua tästä mun takaraivossa olevasta helmiasiasta ja päätin valita sellaiset korut, joista oikeasti pidän. Haluan myös pystyä pitämään näitä koruja häiden jälkeenkin eli en halunnut mitään kauhean överiä.

Olen myös todella lahjakas hävittämään asioita, joten korut ei myöskään saaneet olla sen hintaisia, että mun maailma kaatuisi, jos korut katoaa.

Koruiksi valitsin Snö of Swedenin kauniit ja yksinkertaiset korut. Otin hieman näyttävämmät korvakorut, mutta hyvin yksinkertaisen ja kauniin kaulakorun. Häiden korukokonaisuuden kruunaa yksinkertainen rannekoru.

Uskon, että tämä kokonaisuus sopii hyvin yhteen mun häämekon ja lookin kanssa.

Häiden asusteet

Häälaukuksi valitsin helmiäisvalkoisen kirjekuorilaukun. Laukun sisällä on hopeaketju, mutta itse tulen käyttämään tätä ilman ketjua. Tämä väri sopii hyvin yhteen mun mekon kanssa. Mulla on aika romanttinen mekko, joten laukun tuli olla mahdollisimman yksinkertainen.

Laukku ja korut ovat hankittu Bubbleroomista, jossa oli erikseen ihan häät-välilehti. Sieltä löytyi vaikka mitä ihania asioita juurikin häihin liittyen.

Tilasin heiltä myös kengät, mutta koko oli juuri loppunut siitä mallista mitä olisin halunnut. Tämän takia kengät ostin nyt muualta.

Mun näköinen kokonaisuus

Hääpäivänä haluan tuntea itseni kauniiksi, mutta myös omaksi itsekseni. Tämän takia haluan, että mun lookki, mekko, korut ja asusteet ovat mun näköisiä.

Kun tunnen oloni hyväksi ja mulla on itsevarma olo niissä asioissa mitä mulla on päällä, niin se myös hehkuu ulospäin. Sen takia haluan olla oma itseni, myös häissäni.

LUE MYÖS: KUN SUSTA PUHUTAAN JUORUPALSTALLA TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *