Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Lapsimessujen messutärpit

Kaupallinen yhteistyö: Muutti, Slipstop, Mehujehu

Nyt viikonloppuna on taas jokavuotuiset Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa. Itse tulen menemään messuille sunnuntaina, koska viikonloppu on aika työpainotteinen. Tähtään paikalle heti aamusta. Jos siis näet mut siellä säntäilemässä edes takaisin, niin saa tulla koputtamaan olalle. 🙂

Lapsimessut Messutärpit

Muutti

”Muuti – pikkuisen välipalaa! Suloiset ja värikkäät eläinhahmot Leijona, Apina, Fantti ja Kirahvi johdattavat lapset terveellisten ja maukkaiden välipalojen maailmaan. Muuti-välipalasmoothiet sisältävät 100-prosenttisesti hedelmää ja marjoja ilman keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita. Kätevä pakkaus kulkee aina mukana ja pehmeästä pakkauksesta on pienten sormien kiva pitää kiinni. Nyt kaikki luomua reilussa pakkauksessa!”

Meillä syödään todella paljon juurikin näitä tuotteita. Theo rakastaa smoothieita ja hänen ilme on ihan paras, kun hän näkee, että saa smoothien. Ehdottomasti käyn Muutin pisteellä kurkkaamassa messutarjouksia.

Slipstop

Kun Theo aloitti päiväkodin, niin etsin pitkään tossuja, jotka olisivat helppo laittaa jalkaan, kevyet ja kivan näköiset. Ostime Theolle silloin Slipstopin graffitti-tossut. Slipstop lähetti messujen kunniaksi Theolle nyt yhden koon isommat tossut, jotka myös olivat aivan ihanat. 🙂

Messuilla on pakko käydä ihastelemassa Slipstopin mallistoa.

Mehujehu

Mun ystävällä oli Mehujehun tuote ja ihmettelin hieman, että siis mikä juttu tää on. Mun ystävä näytti, että tämä on maailman kätevin asia ikinä taaperoarjessa. Maidon voi laittaa suoraan koteloon ja lapsi voi itse pitää siitä kiinni ja kotelon ansiosta lapsi ei pääse puristelemaan ja samalla levittämään juomaa ympäriinsä.

”Mehujehu® on kotimainen polypropeenista valmistettu 2dl pillimehun käyttökotelo. Mehujehu® helpottaa kovasti 2dl pillimehun käyttöä. Se estää tahatonta sotkua, pillin karkaamista paikoiltaan ja helpottaa pillimehun säilytystä. Nerokasta, eikö totta!”

Arksie

Arksiella on todella suloisia lastenvaatteita eläinteemoilla. Ihana päästä hypistelemään heidän vaatteita messuilla. Heidän valikoimassa on sellainen Bandit jumpsuit, jonka haluaisin hankkia Theolle. Hän ois niin supersöpö siinä!

”Arksie on eläimellinen lastenvaatemerkki Helsingistä villeille ja vapaille seikkailijoille. Missiomme on suunnitella vaatteita, joita lapset itse rakastavat. Inspiroimme lapsia leikkimään vailla huolen häivää ja olemaan välittämättä siitä mitä muut ajattelevat. Jumpsuittiemme korvat ja hännät muistuttavat, ettei elämää tule ottaa liian vakavissaan, ja aina on aikaa leikille.”

Newbie

Newbiellä on aivan ihania vaatteita myös. Haluan käydä samalla reissulla kurkkaamassa mitä messutarjouksia heillä mahtaa tänä vuona olla. 🙂

Odotan kyllä messuja innolla. Ihana päästä kiertelemään! Toivottavasti nähdään messuilla. 

Kaupallinen yhteistyö: Muutti, Slipstop, Mehujehu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *