Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kaason taustatyö: Tutustuminen mm. viinitilaan

Kaupallinen yhteistyö: Rönnvikin viinitila

Mä tiedän, että teiltä tulee nyt nää mun polttarikirjoitukset varmaan jo korvista ulos, mutta lupaan, että tämä on viimeinen… Tai no melkein viimeinen. 😀 En mahda mitään, mutta on vaan niin paljon kerrottavaa!

Kaason taustatyö

Kuten aikaisemmissa polttarikirjoituksissa kerroin, että mun Kaaso ja I do Crew oli tehnyt aikamoisen homman tehden taustatyötä polttareita varten.

Kaaso oli saanut mun polttareiden yhteistyökumppaniksi Rönnvikin viinitilan. Hän ja pari muuta meidän polttariporukasta oli käynyt ihan tustutumassa kyseiseen viinitilaan. Nyt jälkikäteen olisi kyllä ollut kiva päästä itsekin. 🙂

Rönnvikin Viinitila on yksi Suomen vanhimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tila on ollut saman suvun omistuksessa jo yli sata vuotta. Heidän viinitilalla on viinimyymälä, joka on auki ympäri vuoden. Ehkäpä me tehdään kesällä reissu myös tänne. 🙂 Polttareiden jatkopaikalle oli heiltä ruokaviinit. Heillä oli myös aika hauska pieni viinipullo, joka sopi hyvin teemaan. Tästä tykkäsin erityisesti. Kiitos paljon heille hyvistä viineistä.

KUN JOTKUT JAKSAA VAAN PANOSTAA

Oon edelleen ihan fiiliksissä siitä, miten paljon mun kaaso jaksoi nähdä vaivaa mun polttareiden eteen. Tulee niin etuoikeutettu olo. Moni ihminen on luonnostaan sellainen, että mennään sieltä missä aita on matalin. Kaikkihan sen tietää, ettei silloin voi saada hyviä asioita aikaiseksi.

Mun kaaso ei todellakaan mennyt sieltä missä aita on matalin. Hän teki todella suuren työn yhtä päivää varten. Oon todella kiitollinen hänelle.

 

Kaupallinen yhteistyö: Rönnvikin viinitila

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Oi tonne pitää mennä tutustumaan! Voitko tehdä postauksen taas theosta pitkästä aikaa? Mitä pojalle kuuluu? Miten nukkuu? Miten päiväkoti? Mites imetys? Lempi puuhat? ?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka! Kiva kun kommentoit. Joo voisin tehdä. Kiva kun kysyit. 🙂 <3

 2. R kirjoitti:

  Oli mielenkiintoista lukea polttareistasi -eika minua yhteistyopostaukset haittaa.. mutta jotenkin kieltamatta hiukan mietityttaa, sanot ekassa polttaripostauksessa etta ”Kaikki muu pysyikin sitten salassa.” eli etta tiesit vain paivamaaran. Miten ihmeessa sitten jokainen polttaripostaus on yhteistyossa jonkun tahon kanssa tehty? Annoitko kaasosi myyda blogiasi sinun tietamatta? Eihan asia tietenkaan minulle kuulu, mutta laittaa miettimaan etta miten voit tehda yhteistyota tietamattasi asiasta?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. 🙂 Joo siis kaikki tosiaan pysyi salassa. Mun kaaso oli sopinut kaikki yhteistyöt itse mun blogiin liittyen. Olin antanut muuten aika vaoaat kädet sopia yhteistöiä, kunhan vaan yhteistyöt eivät sodi mun omien arvojen kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *