Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Polttareiden yksityiskohdat

Kaupallinen yhteistyö: Decorahouse.com

Mun I Do Crew ja kaaso teki todella ison duunin mun polttareiden yksityiskohdilla. No te tiedettä: yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Mainitsinkin mun polttaripostauksessa, että sain polttariviikolla paketin postiin, jossa oli Bride to Be -nauha ja huntu. Mukana oli ohjeet, että nämä tulee olla mun päällä, kun mut noudetaan.

Polttariporukan asusteet

Mun polttariporukalla oli päällä kaikilla myös valkoinen nauha, jossa luki I Do Crew sekä minnihiiri-korvat. 😀 Ainakin oltiin näky, kun liikuttiin ympäri Helsinkiä. Osalla heistä oli myös ”häätatutointeja”. 😀 Jostain syystä mun Kaasoa luultiin joka paikassa morsiammeksi, vaikka mulla oli huntu ja hänellä Minnihiiren korvat. Se oli itseasiassa aika huvittavaa. Ja tätä siis tapahtui oikeasti useammassa paikassa.

Jatkopaikan somisteet

Isoimmat somisteet oltiin käyty laittamassa ennakkoon meidän jatkopaikalle. Ajatelkaa mikä duuni, oikeasti. Jatkopaikalle oli vielä 45 minuutin matka!

Siellä oli ilmapalloja, joiden sisällä oli kultaista konfettia, tekstibannereita, kultaisia Love-tarroja, kultaiset kertakäyttöastiat / välineet, jne. Siellä oli myös aivan ihana kirja, johon polttariporukka kirjoittikin omat terveisensä. Kaaso oli hankkinut somisteet Decorahouse.com -verkkokaupasta.

Kaikki somisteet sointui yhteen ja vielä tilaan. Mä itse olen todella hermoheikko näpertelyhommissa, mutta ihanaa, että polttariporukka oli jaksanut nähdä näin paljon vaivaa.

Tila oli kyllä todella upea ja koristeet tekivät siitä vielä entistä juhlavamman. He olivat tehneet kyllä todella ison duunin somisteluissa. Kiitos heille! <3

Ihania muistoja

Nämä polttarit tulen kyllä muistamaan koko loppuelämän. Ihania muistoja! Oon niin kiitollinen, että mun ympärillä on juuri nämä ystävät. Todelliset ja aidot sellaiset.

Toivottavasti pääsen itsekin olemaan joskus kaaso ja järjestämään mun ystävälle / ystäville myös heidän polttareitaan. Se on vähintä mitä voin tehdä kiitokseksi tästä kaikesta.

Haluan ihan erikseen kiittää mun jokaista ystävää, joka teki mun polttaripäivästä täydellisen. En muuttaisi mitään.

Lue myös:

Johan oli polttarit 1 tästä

Johan oli polttarit 2 tästä

Kaupallinen yhteistyö: Decorahouse.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *