Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Johan oli polttarit osa 3

Kaupallinen yhteistyö: Catering Henriksson

Viimeisin polttarikirjoitus päättyi siihen, että olimme saapuneet ihanaan luxusmökkiin. Miten meidän ilta sitten jatkui? Mitä söimme, mistä oli tarjoilut, biletimmekö aamuun saakka?

Tarjoilut

Polttariporukka oli hoitanut jatkopaikalle tarjoilut Catering Henrikssonin kautta. Oli muuten hulppeat tarjoilut! Siellä oli minipizzoja, kana-caesarsalaattia, kasvisnyyttejä, kalaa, kauniita coctail-paloja, jne. Vaikka olimme vasta syöneet, niin kummasti tarjoilut vaan kaikille maistui. Pizzapalat olivat mun mielestä erityisen hyviä! Meillä oli myös yksi Gluteenikko mukana ja heiltä oli omat tarjoilut myös hänelle. <3 He pääasaissa toimivat pääkaupunkiseudulla. Nämä ruuat haettiin Porvoosta. Voin kyllä lämpimästi suositella heitä.

Naurua, naurua ja naurua

Ruokailun jälkeen aloitimme pelaamaan Aliasta. Naurattaa vieläkin, kun muistelen pelaamista! Alias on kyllä siitä huippupeli, että se kyllä paljastaa jokaisen pelaajan pimeä puolen. 😀

Hauskinta oli, että yksi meidän porukasta vastasi selitettäviin asioihin vain: ”joo, mä tiedän tän. Joo, seuraava” (kevyt nyökkäys). Kaikki me aina odotettiin, että hän sanoo sen vastauksen ääneen, mutta ikinä sitä ei tullut. Sitten hän vaan laski lopussa kortit jolle on nyökännyt ja siirsi pelimerkkiä eteenpäin. 😀 😀 Kyllä meillä oli hauskaa!

Peliä ei saatu pelattua loppuun, koska yksi meistä päätti voittaa ja kaatoi muiden pelimerkit ja laittoi oman pelimerkin maalipaikalle. 😀 😀 Mulla tuli ihan vedet silmistä, kun nauratti niin paljon.

Loppuilta ja aamu

Loppuillasta osa meistä innostui ihan tanssimaan. Tästä muuten videota mun Instagramin kohokohdissa. Pikkuhiljaa yksitellen joku meidän porukasta lähti nukkumaan. Itse taisin mennä siinä 12 maissa. Osa oli jatkanut vielä muutaman tunnin.

Tuttuun tapaan itse heräsin klo 6. Yritin väkisin nukkua, mutta ei siitä tullut mitään. Nousin sängystä seitsemän maissa ja rupesin raivailemaan paikkoja. Muutkin äiti-ihmiset heräsi sitten vähän mun jälkeen. Näin se vaan menee. Meidän äitien sisäinen kello herättää, vapaapäivänäkin.

Teimme yhdessä aamupalabrunssin. Kun kaikki oli valmista, niin jokainen olikin jo ylhäällä. Ihana oli syödä aamupala kaikessa rauhassa, ilman kiirettä ja taustalla akustinen musiikki. Se oli taas täydellinen hetki.

Aamupalan jälkeen kävimme vielä saunassa. Kahdentoista maissa lähdimme ajamaan kotia kohti. Autot oltiin tuotu ennakkoon jatkopaikalle.

Loppuilta oli myös täydellinen ja aamu ihanan rauhallinen. Mun poltarit oli ihan 6/5! <3

LUE MYÖS:

JOHAN OLI POLTTARIT 1 TÄSTÄ

JOHAN OLI POLTTARIT 2 TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Catering Henriksson

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Oi ihanat polttarit! Tee postaus sun ystävistä. Miten valitsit polttariporulan? Oliko päätös helppo? Mites häävieraslistan teko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *