Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Johan oli polttarit osa 2

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi / Hawkhill Lakeside Villas

Nyt on sitten mun polttarikertomuksen toisen osan vuoro. Tässä kirjoituksessa menen myös ns. kaason taustatyöhön entistä syvemmälle. Viime kirjoitus jäi siihen, että olimme menneet kauneushoitolaan jossa pääsin hemmoteltavaksi. Minne polttarit jatkuu; hotelliin, keskelle korpea, ulkomaille vai onko kohteena mökki?

Polttareiden iltapäivä

Kauneushoitolasta jatkoimme matkaa taas yhdelle. Ostimme pubissa skumppapullon ja skoolasimme maljan. Emme kerenneet kauhean pitkään istua, kun matkan oli jo jatkutava. Vaikka oli ihana, että oli ohjelmaa, niin parhaimmat hetket oli ne, kun istuimme alas ja juttelimme. Meillä oli niin hulvaton porukka kasassa, että en olisi parempaa voinut toivoa.

Kävelimme keskustan läpi ja päädyimme mun lempiravintolaan Santa Fehen. Tännehän ei ikinä saa pöytää varattua, koska se ei kuulu heidän palveluihin, mutta tällä kertaa meitä odottikin pöytä meidän nimellä. Heti alkuun sain tarjoilijalta kirjeen ja skumppapullon, joka oli yhdeltä ystävältäni, joka ei päässyt paikalle. Oli aivan ihanasti huomioitu! <3 Söimme ja joimme yhdessä skumppalasilliset. Otin myös mun lempijuoman eli Mojiton!

Ruokailun jälkeen menimme piipahtamaan Pata Ässään. Emme kauhean pitkään olleet, kuin tilataxi tuli hakemaan meitä meidän viimeiseen lokaatioon.

Taximatka tuntemattomaan

Edessä oli 45 minuutin taksimatka, jonka aikana popitimme ysäriä. Oli ihan äärettömän hauska taksimatka. 😀 Olin ennakkoon vähän maalaillut piruja seinille, koska arvasin, että menemme illan päätteeksi mökille. Mä en ole yhtään mökki-ihminen. En siis yhtään. Olin henkisesti yrittänyt varatua ulkohuussiin, ulkosaunaan, jne. Onneksi olin kumminkin tavallaan ollut väärässä. Saavuimme aivan mielettömän hirsimökin pihaan. Kun astuin ovesta sisään en ollut uskoa minkälainen mökki olikaan kyseessä.

Villa Taavetti / Hawkhill Lakeside Villas

Nyt ennen kuin kerron enemmän tästä lokaatiosta, niin pakko hehkuttaa mun kaasoa. Hän oli ollut yhteydessä Venuu.fi-verkkosivustoon ja etsinyt heidän kauttaan meidän polttariporukalle täydellisen paikan. Hakuehtoina oli ollut, että koko polttariporukka mahtuu siellä yöpymään, aika lähellä Helsinkiä sekä mökin / paikan tulisi olla aika luksus, koska en pidä mökkeilystä. Venuu oli löytänyt tämän upean Hawkhill Lakeside Villasin Villa Taavetin. Tämä oli todellakin täydellinen.

Kun astuin ovesta sisään, niin ensimmäinen fiilis oli, että Vau! Korkeat huoneet, upea keittiö, laattalattiat, isot ikkunat ja monta makuuhuonetta! Mökissä oli myös iso kylpyhuone ja upea sauna. Mökin pihassa oli laituri jonka päähän oli tehty avantopaikka. Kukaan meistä ei kylläkään uskaltanut sinne mennä uimaan. 😀

Mun mielestä mökin ilmeen kruunasi ne jättikokoiset hirret. Mökissä oli yhdistetty moderniutta hirsiympäristöön. Sanoinkin mun ystäville, että tällaisesta mökkeilystä mä pidän; on sisävessat, suihkut, saunat, luxuskeittiö, jne. Kertakaikkiaan upea paikka. Pääset tutustumaan heidän kohteeseen tästä. 

Jos etsit juhlatilaa, kokoustilaa, polttareiden jatkopaikaka, niin Venuun kautta voi helposti etsiä tilaa omiin tarpeisiin. 

Seuraavassa kirjoituksessa kerron mitä tapahtui, kun olimme päässeet mökkiin! 

LUE MYÖS: JOHAN OLI POLTTARIT OSA 1 tästä

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi / Hawkhill Lakeside Villas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *