Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Johan oli polttarit osa 1

Kaupallinen yhteistyö: Himo Club

Apua mikä viikonloppu mulla onkaan takana! Mulla oli lauantaina mun omat polttarit, jotka oli järjestänyt mun kaaso ja I Do Crew! Meillä oli niin ihana lauantai ja sunnuntai aamu, että teen tästä nyt useamman postauksen. Se mitä valmisteluja ja taustatyötä koko polttarit on mun kaasolta vaatinut ei mahdu mitenkään yhteen blogikirjoitukseen.

Polttariviikko

Tiesin ennakkoon, että launtaina on mun polttarit. Mulle on mahdotonta järjestää mitään yllätyksenä, koska olen töissä melkein koko ajan. Kaikki muu pysyikin sitten salassa.

Sain polttariviikolla paketin postiin, jossa oli ”missinauha”, jossa luki ”Bride to be” sekä hunnun ja kirjeen. Kirjeessä oli tarkat ohjeet miten mun tulee toimia. Mun piti ennakkoon pakata mukaan laukku, jossa on yönylikamat, jne ja se tultiin noutamaan multa ennakkoon. Polttariaamuna mun tuli pukeutua treenivaatteisiin, meikata ja pakata mukaan pyyhe sekä vaihtovaatteet.

Polttarit

Lauantaina olin valmis yhdeksän maissa aamulla. Puoli kymmeneltä mun luokse tuli mun kaaso ja kaksi ystävää. He laittoivat kaksi pulloa skumppaa pöytään ja sanoivat, että aloitellaan näillä. Theo ja x olivat poistuneet jo aikaisemmin kotoa. Juotiin siinä muutama lasi skumppaa, jonka jälkeen hypättiin taksiin. Koko taksimatka oli yhtä naurua.

Himo Club

Ensimmäinen etappi oli Himo Clubi. Himo Clubilla mua odotti loput polttariporukasta. Meille oli varattu yksityistunti nimeltä Beyonce Styles.

”Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!”

Tämä oli aivan huippu! Kaikki me heittäydyttiin täysillä ja naurua riitti. Mulla oli sunnuntaina ihan reidet kipeänä tästä tunnista. 😀 Oli ihan mahtavaa. Tunnin vetäjä Henriikka oli myös aivan huippu! Jos haluat testata oikeasti todella ihanaa tuntia, niin kannattaa tsekata tämä. Tunnilla tanssittiin ja opeteltiin Queen Bee -kävelyä, jne.  Pääset Himo Clubin verkkosivuille tästä.  

Himo Clubin Henriikka oli aivan ihana ja mielettömän taitava!

Lounas

Tunnin jälkeen kävin pikasuihkussa, jonka jälkeen menimme Hietaniemen Kauppahalliin lounaalle ja yhdelle. Tunnelma oli koko ajan ihanan rento. Söin hampurilaisen ja bataattiranet. Tässä vaiheessa olikin jo aika kova nälkä. Olin herännyt polttariaamuna taas puoli kuusi eli aamupalakin oli syöty aika aikaisin.

Yhdelle

Tästä jatkoimme matkaa extempore pysähdyksellä pieneen pubiin. Siellä oli vain muutama ihminen ja taustalla soi rauhallinen jazzi. Eipä mennyt aikaakaan, kun yht’äkkiä baarissa soi täysillä Raptorin Oi Beibi. 😀 Saatiin me muuutama tanssiesitys ja puhekin sillä reissulla. Taas kerran naurua ja kummallisia tilanteita riitti. Olin kuulema toffeeta ja kermavaahtoa.

Hemmottelua

Pubin jälkeen matka jatkui yhteen kauneushoitolaan, jonka alakerta oli varattu kokonaan meidän käyttöön. Täällä sain kasvojen kuorinnan & hieronnan, käsihieronnan, meikkauksen ja kampauksen. Polttariporukalle tehtiin manikyyrit. Tilassa oli pientä snackiä ja juotavaa.

Seuraavassa postauksessa kerron, miten meidän päivä jatkui tästä. 

LUE MYÖS: SALATTU MUSIIKIMAKUMME TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Himo Club

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Voi ihanat! Jään odottamaan toista postausta. Jäin miettimään (epäoleellinen tämän kirjoituksen sisällöstä) kohtaa että olet aina tässä. Voisitko kirj tästä oman postauksen? Paljon aikaa kuluu töissä/perheen kanssa/parisuhde/ystävät/reeni/muu oma aika? Kaipaatko lisää aikaa johonkin? Jne ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *