Hae
Johanna Tolppola

Paljon kyselty, mutta salattu musiikkimaku

Ihan uskomatonta miten moni laittoi yksityisesti viestiä ja kyseli mun ja herra x:n musiikkimaun perään. Olinkin aikaisemmassa postauksessa viitannut lähinnä vuosikymmeniin. Tämä ei selvästi kertonut ihmisille tarpeeksi.

Meidänhän musiikkimaku ei kohtaa x:n kanssa minkään muun osalta, kuin Bäkkäreiden eli a.k.a Backstreet Boysin. Tätä kuuntelimme mm. samalla kun ajoimme synnytyssairaalaan. Molemmat meistä osaa varmaan kaikkien biisien sanat ulkoa. Mä oon ollut bäkkäreiden fani ihan alusta alkaen.

Herra x:n musiikkimaku

X on yrittänyt käännyttää mua monenkin eri musiikkiyhtyeen ja biisin kohdalla, mutta kun ei iske, niin ei iske. Hyvänä esimerkkinä on, kun X on ruvennut soittamaan mulle biisiä, niin olen heti reagoinut, että kyllähän mä tän tiedän! Tämä on se Pitbullin biisi. Täähän on hyvä! No tässä vaiheessa x:llä yleensä pääsee muutama kirosana ja hän toteaa, että ei, ei, ja ei! Tämä on alkuperäinen biisi, ei jonkun nykyartistin p#****** versio. Oon aika monen kipaleen kohdalla ollut aidosti yllättynyt, että sample on otettu jostain todella vanhasta kappaleesta. Jos nyt jollain tavalla yritän selittää tätä x:n tunnetta nykymusiikkia kohtaan, niin autotune aiheuttaa x:ssä saman reaktion, kuin pyhävesi itse Saatanalle.

X:n musiikkimakuun kuuluu mm. Modern Talking, Elvis, Bad Boys Blue, Village people, John Denver, Huey Lewis & The News, jne. Tämä on vain pintaraapaisu, mutta jos johonkin pitäisi verrata x:n musiikkiamakua, niin se on mun äiti. Äitini ja x kuuntelee aika lailla samaa musiikkia. Oleppa siinä sitten Juhannuksena, kun mankasta tulee Abbaa ja ties mitä.

Mun musiikkimaku

Mä taas kuuntelen aika laidasta laitaan, niin ysäriä, kuin nykyajan musiikkia. Eli mun artisteja on mm. Alexia, Daze, Solid Base, La Cream, DJ Bobo. Dr Alban, jne. Mutta mä kuuntelen myös paljon suomalaista räppiä ja hempeitä rakkauslauluja. Pidän myös pehmeestä jenkkiräpistä, kuten Warren G, jne.  Salilla menee myös ihan kasarihevi! Nuorena kuuntelin raskaampaa metallia, mutta se on nyt kyllä jäänyt. Kesällä taas rakastan kuunnella salsaa ja reggaetonia. Eli kuuntelen musiikkia ihan fiiliksen mukaan, kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Me ei kuunnella kotona oikeastaan koskaan yhdessä musiikkia, koska kumpikin tulee pahalle päälle toisen biisivalinnoista. 😀 Yksin kuuntelen paljonkin musiikkia. Kotona pauhaakin lähinnä lastenmusiikki. Tämän hetken hitti on Autorämärokki, jota Theo rakastaa! Ollaan monet kerrat tanssittu olohuoneessa koko perhe.

Toivottavasti tämä nyt avasi enemmän tätä meidän perheen musiikkitottumuksia. 🙂 

LUE MYÖS: MINKÄLAINEN MORSIUSKIMPPU + HÄIDEN VÄRIMAAILMA TÄSTÄ

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Nyt kiinnostais tietää millaisen listan te saitte djle tehtyä ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *