Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Minkälaiset hääkukat ja kukkaseinä

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Kukkatalo

Huh! Nyt on omat polttarit takana. Olipahan reissu. Niistä lisää myöhemmin. Tässä kirjoituksessa paljastan teille hieman omien häiden somistuksesta, jossa pääroolissa toki on hääkukat.

Hääkukat

Meille tulee hääkukat Järvenpään Kukkatalosta. Kokonaisuuteen kuuluu kimput jokaiseen pöytään. Juhlatilassa olevat pöydät ovat pyöreitä, jonka takia haluan, että kimput ovat aika matalia. Matalat kimput eivät estä kenenkään näkyvyyttä. Heidän kauttaan tulee myös maljakot kimpuille.

Minun ja sulhasen pöytään tulee oma kokonaisuus. Meidän pöytä on perinteinen suorakulmio, jonka takia kukka-asetelma tulee pöydän leveydeltä.

Samaan kokonaisuuteen kuuluu myös morsiuskimppu. Näin kaikkien kukkien värimaailma on yhteneväinen ja osa isoa kokonaisuutta. Morsiuskimpun suunnittelussa huomioidaan minkälainen mun puku / tyyli on. Kimppuun vaikuttaa toki myös vuodenaika. Itse haluan kauniin, mutta kumminkin aika siron kimpun. Eli ei missään nimessä jotain todella isoa ja raskaan näköistä.

Hääkukkien suunnittelu

Lähetin ennakkoon Järvenpään Kukkatalolle mun tekemän mood boardin kukista. Mukana oli haluamani värimaailma ja asettelutoiveet. Tämän pohjalta he laskivat tarjouksen, jonka hyväksyin.

Sovimme erikseen palaveriajan, jolloin menin käymään heidän upeassa liikkeessä Järvenpäässä. Paikan päällä katselimme tarkemmin mitä kukkia esim. morsiuskimppuuni tulisi ja mallailimme eri vaihtoehtoja.

Oli ihana päästä konkreettisesti itse katsomaan kukkia ja vaikuttamaan kimppuun ennakkoon.

Häiden katseen vangitsija

Meille tulee häihin myös oikeista kukista tehty kuvausseinä. Siitä tulee aivan mieletön. Myös siinä olevat kukat sointuvat värimaailmaltaan kokonaisuuteen.

Kukkaseinää vasten vieraat voivat ottaa kuvia joko itse tai kuvaajamme kanssa.

Olen itse todella visuaalinen, joten mielestäni tämä on todella ihana lisä häiden kokonaisuuteen.

Järvenpään Kukkatalo tulee erikseen asentamaan kukkaseinän ja pöytäkukat hääaamuna ja käy ne hakemassa heti maanantaina. Itse ei tarvitse huolehtia yhtään mistään. On jotenkin todella helpottavaa, että kokonaisuus tulee yhdestä paikasta ja hoituu ns. avaimet käteen -periaatteella alusta alkaen.

Päädyin valitsemaan heidät meidän häiden kukkavastaavaksi, koska yksi mun tuttu suositteli heitä. Suosituksia kannattaa kyllä aina kuunnella. 🙂

Heidän tiloissaan on myös todella kaunis erillinen tila, jossa he järjestävät kursseja, workshopeja, kukkakoulua, jne. Kannattaa käydä tutustumassa heidän verkkosivuihin. Pääset niihin tästä. 

LUE MYÖS: NÄITÄ PINNALLISIA ASIOITA INHOAN TÄSTÄ

 

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Kukkatalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *