Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Miksi valitsimme Häädj:n, emmekä hääbändiä

Kaupallinen yhteistyö: DJpalvelut.fi

Häät lähestyvät nopeaa tahtia. Tarkalleen ottaen 43 päivää ja 23,5 tuntia, mutta kukapa näitä nyt laskee… 😀 Mulla on alusta alkaen ollut aika selkeä kuva mitä haluan häihini ja minkälaiset häät ylipäätään haluan. Onneksi x on ollut alusta saakka myös samoilla linjoilla kanssani, mm. myös Häädj:n suhteen. Eli mitään erimielisyyksiä häiden suhteen ei ole onneksi tullut.

HÄÄDJ

Meillä kummallakin on x:n kanssa aika omanlaatuinen (LUE: erikoinen) musiikkimaku, joten bilebändi ei oikein meidän häihin sovellu. Mun salainen paheeni on nimittäin ysärimusiikki ja juurikin se kamalan ”ihana” teknohömpötys. X taas kuuntelee 60-, 70-, ja 80-luvun musiikkia. Nyt yritämme sitten häihin saada yhdistettyä meidän kummankin musiikkimieltymykset, niin että myös vieraat viihtyvät. 😀

Häädj oli tämän takia meille se paras vaihtoehto. DJ tuo myös tietynlaista tunnelmaa ja musiikkki pystyy sen ansiosta olemaan todella monipuolista. DJ tuo tullessaan ihan oman DJ pöydän, valot, äänentoiston, savukoneen, jne. Eli saamme kunnon bileet aikaiseksi. En malta odottaa! HÄÄDJ:mme tulee djpalvelut.fi kautta.

Käymme ennakkoon HÄÄDJ:n kanssa meidän toiveet läpi. X oli tehnyt ihan biisilistankin ja DJ pystyy sitten sen avulla saamaan sen kuvan minkälaisesta musiikista pidämme ja yhdistellä sitä sitten omiin listoihinsa.

Musiikki on tunnelman luoja

Kyllä mä itse uskon, että musiikilla on todella iso merkitys juhlissa. Musiikki on ollut mulle muutenkin aina isossa roolissa elämässä. Sen avulla käsittelen elämän ilot ja vastoinkäymiset.

Häissä musiikki luo sen tunnelman. Itse ainakin haluan, että meidän häissä tanssitaan ja juhlitaan, joten musiikki on tässä avainasemassa.

Uskon myös, että musiikin avulla saadaan meinkiin myös hieman rentoutta.

Mistä löysin meidän Häädj:n

Mä itse Googlettelin todella paljon eri häädj-firmoja ja yksi erottui selvästi joukosta. Heillä oli myös selkeä hinnoittelu erilaisista paketeista, niin ei tarvinnut lähetellä erikseen tarjouspyyntöjä, vaan heti tiesi, että paljonko lysti kustantaa. Pääset katomaan noita paketteja tästä. 

Meidän dj ei ole vielä saanut biisitoivelistaamme, joten hänhän voi vielä järkyttyä. Haha! 😀

On kyllä ihanaa, että häät lähestyvät ja kohta pääsemme sanomaan tahdon. 🙂

LUE MYÖS: NÄITÄ PINNALLISIA ASIOITA INHOAN TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: DJpalvelut.fi

Yksi kommentti

  1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

    Hei tää oli susta ihan uusi tieto, ei oo tullut koskaan musiikki puheeksi. Voitko antaa siis jotain esimerkkejä mistä biiseistä/esittäjistä sä ja X tykkäätte että saisin hieman kiinni? Itekin varmaan haluaisin dj:n häihin, on sitten laajempi skaala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *