Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Minkälainen oli Vaikuttajamedian ensimmäinen tiimipäivä

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi, Secret Spot, Friends & Brgrs, Twist café

Vaikuttajamedian tiimipäivä oli viime viikolla. Meidän omassa tiimissä oli sairaskierre päällä, joten kaikki ei valitettavasti päässeet paikalle. Bloggaajista mukana oli noin 20. Oli mahtava saada näin paljon bloggaajia paikalle. Tapahtuman yhteistyökumppaneina oli Venuu.fi, Secret Spot, Friends & Brgrs ja Twist café Kamppi.

Secret Spot white sand lounge

Tiimipäivää varten oltiin vuokrattu Venuu.fi kautta Kampissa sijaitseva Secret Spot White Sand Lounge. Tila oli aivan upea. Vuokratilan yläkerrassa oli kokoustilat, keittiö ja tykki/valkokangas.

Alakerrasta paljastui kunnon ”Tikibaari”, hiekkaa, riippukeinuja, jne. Tilassa oli myös pelimahdollisuuksia eli ajanvietettä paikassa kyllä riittää.

Tiimipäivän tarjoilut

Tiimipäivän tarjoiluista vastasi Friends & Brgrs ja Twist café Kamppi. Saimme suoraan tilaan kuljetettuna kaikille bloggaajille heidän toivomat ateriat Friends & Brgrs:ista. Koimme helpoksi tilata ruuat heiltä, koska valikoimassa oli myös gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto. Näin kaikille sai samasta paikasta ruuat. Toki heidän hampurilaisensa ovat myös erinomaisia, joka vaikutti luonnollisesti eniten valintaan.

Jälkiruuan sekä kahvit tuli Twist café Kampista. Jälkiruuaksi oli gluteeniton ja vegaaninen mutakakku. Oli kyllä suussa sulavan hyvää.

Tiimipäivän ohjelma

Tiimipäivä alkoi yhteisellä lounaalla. Lounaan jälkeen Vaikuttajamedian puolesta esiteltiin tämän vuoden suunnitelmia ja ajankohtaisia aiheita. Tiimipäivässä kävi vierailemassa myös Ruotsalainen affiliate-yritys kertomassa heidän toiminnastaan. Lounaan jälkeen herkuteltiin jälkiruuan ja kahvin parissa Secret white sand loungen alakerrassa. Loppuaika olikin vapaamuotoista keskustelua ja tutustumista.

Tiimipäivä meni oikein mukavasti ja oli hyvä, että bloggaajat pääsivät tutustumaan toisiinsa. Se on näiden päivien ensiisijainen tavoite. Musta meillä on tosi hyvä porukka kasassa. Me Vaikuttajamedialla haluamme, että olemme tiivis yhteisö ja seisomme toistemme takana. Haluamme olla auttamassa ja tukemassa jokaisen omaa tavoitetta bloggaajana.

Iso kiitos yhteistyökumppaneille! 

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi, Secret Spot, Friends & Brgrs, Twist café

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *