Hae
Johanna Tolppola

Kaupunkiseikkailukilpailu keskellä Helsinkiä

Tasan viikko sitten järjestimme Monnan kanssa Citysurvivors vaikuttajatapahtuman. Tapahtumaan osallistui n. 15 henkilöä.

Vaikuttajien Citysurvivors

Tapahtumassa vaikuttajat kilpailivat pareittain toisiaan vastaan. Kukaan ei tiennyt ennakkoon mitä on luvassa.

Kilpailu alkoi niin, että kaikille annettiin lappu, jossa oli yksi anagrammi, josta piti päätellä mihin mennä. Me järjestäjät poistuttiin paikalta ja vaikuttajat jäivät yksinään selvittämään tehtävää.

Kun vaikuttajat selvittivät minne pitää mennä, niin siellä odotti tehtävä, joka piti suorittaa. Jos tehtävän suoritti oikein, niin he saivat uuden lapun, josta piti selvittää missä on seuraava piste.

Näitä pisteitä oli yhteensä neljä kappaletta ja vaikuttajat hölkkäsivät Helsingin keskustan läheisyydessä n. 1,5 tuntia ratkaisten tehtäviä.

Viimeinen sijainti oli Voima kahvila, jossa voittajaparille odotti pokaalit. Kaikki saivat kumminkin mitalit muistoksi kilpailusta.

Yhteistyössä tapahtumassa oli Etnofitness ja Voima kahvila. Kiitos paljon yhteistyökumppaneille mukana olosta!

Citysurvivors

”City Survivors on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu, jossa edetään parin kanssa juosten, kävellen tai julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen. Kilpailussa on rasteja, jotka kilpailijoiden on löydettävä yksi kerrallaan vihjeiden ja arvoituksien perusteella. Rasteilla kilpailijoita odottaa päättelykykyä, tietoa tai taitoa vaativa tehtävä. ”

Kilpailu järjestetään Helsingissä 25.5. ja Rukalla 8.6. Viime vuonna kilpailuun osallistui satoja pareja, joten todella suositusta kilpailusta on kyse.

Osallistumismaksu tuleviin kilpailuihin on 90 € / joukkue.

Tehtävät olivat oikeasti haastavia

Mä tykkään arvoituksista ja kilpailu oli mun mielestä juuri sellainen mihin olisin itsekin mielelläni osallistunut. Mä olen vain todella huono ratkaisemaan mitään arvoituksia, joten olisin varmasti ollut maalissa viimeisenä.

Yritin yhtä tehtävää ratkaista sillä välin, kun vaikuttajat olivat keskellä kilpailua ja en millään saanut oikeaa vastausta. Tällaisessa kilpailussa on todella suuri etu, jos on esim. käynyt pakopelihuoneissa tai vastaavissa. Sieltä oppii sellaista tiettyä logiikkaa, josta voi olla kilpailussa hyötyä.

Jos haluat lukea tästä kilpailusta enemmän, niin tässä on linkki verkkosivuille.

Saa nähdä, jos joku kerta raahaan herra x:n mukaan ja mennään kilpailuun mukaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *