Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Välillä elämässä saa olla vähän luksusta

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Jantunen Oy

Häät edistyvät tällä hetkellä kovaa vauhtia. Viime viikolla listasinkin asioita mitä mulla oli jäänyt tekemättä. Yksi asia minkä olin kumminkin hoitanut hyvissä ajoin, oli nimittäin meidän unelmien hääauto. Ennen häiden suunnittelua mulla ei ollut oikein mielikuvaa, että minkälaisen auton haluan. Lopulta kun tein hieman taustatyötä, niin löysin yrityksen, jossa oli taivaallinen hääauto!

Kuva: Taksi Jantunen

Unelmien hääauto

Meidän unelmien hääauto löytyi puhtaasti Googlettelemalla. Löysin yrityksen nimeltä Taksi Jantunen Oy, joka tarjoaa niin Premium kuljetuspalveluita, kuin hääautopalveluita. Heiltä saa auton, auton koristelut sekä kuljettajan. Ihan täydellistä.

Meidän hääauto on Jaguar XJ Portfolio! Voin sanoa, että on nimittäin upea! Auto on ulkoväriltään helmiäismusta ja sen sisusta konjakin ruskeaa nahkaa. Autossa on valkoinen alcantara-kattovehoilu, led-tunnelmavalot ja puu- sekä kromikoristeita. Autossa on lisänä näyttävä panorama-katto, Meridian äänentoisto, jäähdytetyt istuimet jne. Hääparille eli meille odottaa autossa skumppa vihkimisen jälkeen!

Kuva: Taksi Jantunen

Varasimme auton niin, että kuljettaja hakee ensimmäisenä minut ja kaason hotellilta vihkimiseen. Kuljettaja odottaa auton kanssa kirkon pihalla ja vihkimisen jälkeen vie minut je x:n kuvattavaksi ja siitä juhlapaikalle.

Heidän valikoimassaan oli myös muita autoja ja monipuolisia palveluita. Heiltä saa myös edustusajot, tilausajot, kierto- ja nähtävyysajelut, jne. Hääauton saa kuljettajalla ja ilman. Auton koristelutkin tarvittaessa hoituu heidän kauttaan.

Kuva: Taksi Jantunen

Avioliiton ensimmäinen yhteinen hetki tapahtuu tässä

Moni ei tule mieltäneeksi, että hääautossa on se ihka ensimmäinen hetki avioparina. Siinä onkin syytä kippistää ja hengähtää ennen juhlien alkamista. Tämä on myös ainut hetki koko päivästä, kun saamme olla x:n kanssa hetken kahdestaan.

Tulen kyllä pyytämään, että kuljettaja vie meidät juhlapaikalle ”maisemareittiä”. Eli ettei nyt ihan heti oltais perillä. 🙂

Se on varmasti aika uskomaton fiilis, kun istutaan autossa ja vihkiminen on takana. Jännitys purkaantuu ja luvassa on hetken hiljaisuus. Musta tää on ihan kiva tapa aloittaa yhteinen taival avioparina.

Haluan panostaa

Vaikka olinkin valmis menemään naimisiin maitraatissa, niin nyt kun häihin päädyttiin, niin totta kai haluan niihin myös panostaa. Kerrankos sitä elämässä pääsee nauttimaan kunnon luksuksesta. Ei ainakaan sitten vanhempana harmita ettei panostanut tähän päivään kunnolla. Mahan pohjassa on jo perhosia ja jännityksellä odotan minkälainen meidän päivästä oikein tulee. <3

Jos sulla etsinnässä hääautopalvelua niin kannattaa käydä tutustumassa Taksi Jantusen palveluihin. Pääsette niihin tästä. 

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Jantunen Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *