Hae
Johanna Tolppola

Minusta tuli e-kirjailija

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin minusta tuli tässä kaiken härdellin keskellä myös e-kirjailija. Monissa asioissa mun sisäinen ääneni sanoo aina välillä, ettei musta ole johonkin, mutta olen oppinut hyvin sivuuttamaan tämän ja yrittämään. Sehän tässä maailmassa onkin ihanaa, että aina voi yrittää. Jos epäonnistuu, niin sehän ei haittaa mitään, koska aina on mahdollisuus oppia ja yrittää uudelleen.

E-kirjasarja vaikuttajille

Projekti lähti liikkeelle Monna Pursiaisen kanssa, kun rupesimme molemmat miettimään, miten me voitaisiin auttaa niin aloittelevia vaikuttajia, kuin jo kokeneempia konkareita. Monna on itse kokopäiväinen somevaikuttaja ja mulla taas vuosien kokemus markkinoinnista, brändin rakentamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Mulle vaikuttajan roolissa oleminen on ollut sivutyötä jo n. 7 vuotta. Yhdistimme voimamme tässäkin tapauksessa ja loimme meidän e-kirjasarjan.

E-kirjasarja palvelee, niin bloggaajia, kuin Instagramissa toimivia vaikuttajia.

Ensimmäiset kirjat julkaistu

Viime viikolla julkaisimme meidän ensimmäiset kirjat, jotka ovat: Kuinka tienata bloggaamisella ja IGTV.

Kuinka tienata bloggaamisella

Kirja sisältää mm.

– Kaupalliset yhteistyöt
– Affiliate-markkinointi
– Display-mainonta
– Sponsoroidut sisällöt
– Brändilähettiläisyys

Mukana on myös vinkkejä miten kaupallisen yhteistyön voi hinnoitella.

Lue lisää täältä.

IGTV-kirja

Kirja sisältää mm.

Tekniset asiat: Miten kuvata, miten editoida sekä vinkit eri editointiohjelmiin

Sisältösuunnittelu: Miten löytää oma juttu, miten erottautua muista

Markkinointi: Missä ja miten kertoa uusista videoista

Videoiden tavoite: Miten asettaa tavoitteet videoille

Lue lisää täältä.

Tavoitteena on jakaa tietoisuutta

Tavoitteenamme on olla avuksi kaikenkokoisille vaikuttajille. Kirjoja tulee lisää ja jokaisessa kirjassa paneudutaan johonkin tiettyyn hyvin rajattuun aiheeseen, josta on hyötyä vaikuttajille.

E-kirjasarja on hyvä tuki meidän järjestämille Someworkshopeille. Jos oman tekemisen haluaa viedä vieläkin pidemmälle, me autamme siinä.

Itse yritän jakaa ymmärrystä siitä, ettei blogin tai Instagramin tarvitse olla valtava, että sillä voisi tienata itselleen tuloja. Pienilläkin vaikuttajilla on mahdollisuuskia saada omasta työstään tulosta –> tuloja.

En uskonut, että minusta on tähän

Jos joku olisi mulle pari vuotta sitten sanonut, että julkaisen oman e-kirjan, niin olisin nauranut hänet pihalle. Minäkö muka?! Näin siinä kumminkin pääsi käymään, joka todistaa taas kerran, että elämässä on kaikki mahdollista.

Kun sanoin ääneen mun ystävälle, että kirjoitan e-kirjan, oli edessä huokaus ja hetken hiljaisuus. Ystäväni sanoi, että hän kyllä uskoo, että voin tehdä mitä vain, mutta mietti miten se olisi ajankäytön kannalta mahdollista. Vastasin silloin, etten tiedä, mutta sen aion silti tehdä. Uhrasin useamman sunnuntaiaamun kirjan kirjoittamiselle ja nyt se on sitten valmis. 🙂

Opin tästä projektista, että kaikki tosiaan on mahdollista, jos haluaa. Näin se elämä vaan yllättää ja minustakin tuli e-kirjailija.

 

2 kommenttia

  1. Chandelierhome | Meiju kirjoitti:

    Wautsi Johanna ? hieno homma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *