Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Häät lähestyvät – Asiat mitä olen unohtanut

Kaupallinen yhteistyö: Djpalvelut.fi

Apua miten lyhyt aika meidän häihin enää on! Aika kuumottavaa jotenkin. Häiden suunnittelu on mennyt sinänsä aika helposti. Nyt sitten alkaa iskemään se kuuluisa epätoivo, että olenko varmasti muistanut aivan kaikki asiat. Tein itselleni listaa, että mitä kaikkea olen tehnyt ja löytyykö jokin asia minkä olen unohtanut. Onko ruuat tilattu, kirkko varattu, somisteet hoidettu, häädj buukattu?

Mitkä asiat on hoidettu

Hääpaikka ja kirkko on varattu sekä esteettömyystutkimuksen tuloskin jo tullut. Save The Date -kortit menivät jo syksyllä ja nyt on painossa meidän kutsut. No ne jäi nyt vähän viime metreille, mutta kutsut lähtee asap. 😀 Somisteet ja kukat on tilattu. Osa somisteista saapuikin tällä viikolla. Ruoka ja juoma tulee tilan puolesta ja ne pitää vain enää kuitata.

Häämeikki ja kampaus on myös tilattu. Korut ja asusteet sekä kengät on mun action point -listalla.

Hääkuljetukset vieraille, mulle ja kaasolle sekä mulle ja herra x:lle on myös hoidossa.

Olen tilannut live-esityksen kirkkoon ja he viihdyttävät 45 minuuttia vieraita vihkimisen jälkeen, kun olemme x:n kanssa  kuvattavana.

Häiden häädj on myös tilattu djpalvelut.fi -verkkosivulta. Meille tulee muuten aikamoiset bileet, savukoneesta lähtien. 😀 😀 En malta odottaa! Emme halunneet bilebändiä vaan kunnon Dj:n hoitamaan häiden musiikkipuolen.

Hotellit on myöskin varattu koko hääviikonlopuksi.

Kuvaaja on myös valittu ja varausmaksutkin maksettu sen osalta.

 

Nämä asiat unohdin

No en ole käyttänyt yhtään hetkeä miettiäkseni mikä on se pikkuinen lahja, joka odottaa kaikkia heidän paikallaan hääjuhlassa. Saako se olla vain joku suklaa??

En ole muistanut myöskään miettiä sulhaselle huomenlahjaa tai kiitoslahjaa kaasolle.

Pöytäjärjestystä en ole vielä miettinyt ollenkaan. Tämä on iso haaste! Onneksi mun kaaso auttaa tämän suhteen.

Theolle pitäisi vielä löytää ulkopuolinen lapsenvahti itse hääjuhlaan katsomaan hänen peräänsä. Onko teillä suosituksia? Yöksi Theo menee mummolaan yhdessä hänen kumminsa eli x:n siskon kanssa. Tämä on todella suuri apu.

Kuvausseinää varten tarvitsen myös valon eli se pitää jostain vuokrata.

Haluaisin myös videokuvaajan vihkimiseen mukaan. katsotaan antaako budjetti periksi yhtään. Nyt mennään jo aika kipukynnyksillä.

Aika paljon hommaa

Olen tuottanut elämäni aikana lukuisia tapahtumia, mutta omien häiden tuottaminen on ollut kyllä aikamoinen projekti. Vaikka tämä on mennyt helpommin mitä osasin odottaa. Se ei kumminkaan poista sitä faktaa, että kyllähän häät syövät aika paljon aikaa ja rahaa!

Totta kai mua stressaa, että miten kaikki menee. Suurin stressitekijä on kumminkin se, että miten saan häistä mieluisat kaikille. Itselle tulee todella helposti sellainen olo, että apua miten kiusallista ja sitä tunnetta pyrin välttämään omissa häissäni viimeiseen asti. Uskon, että bileiden kohdalla väki viimeistään rentoutuu (minä mukaanlukien) ja silloin niin me kuin häädj päästään vauhtiin.

Haluaisin vain mahdollisimman rennot häät ja että kaikilla olisi hauskaa!

 LUE MYÖS: LAPSENA TAHDOIN OLLA JOKU MUU TÄSTÄ

 

Kaupallinen yhteistyö: Djpalvelut.fi

2 kommenttia

 1. Kirsi kirjoitti:

  (Nouh, kirjoitin pitkän kommentin ja painoin sitten väärää painiketta ja koko homma hävisi, uusi yritys!)

  Häähöpsö täällä hei!

  Vieraslahjoista (= se pieni paketti jokaisen paikalla), ei todellakaan ole pakko olla mitään. Tuntuu, että niiden antaminen on viime vuosina ylipäätään vähentynyt tosi paljon. Ainakaan omassa tuttavapiirissä ei ole viimeaikaisissa häissä ollut mitään, eikä meilläkään muutama viikko sitten vietetyissä omissa häissä ollut. Tosin meillä oli (ja muutamissa ystävienkin häissä on ollut) jokaisen paikalla pieni pussukka, jossa oli drinkkilippujen virkaa hoitamassa kaksi pikkuista sydäntä, sillä häät oli ravintolassa jossa maksullinen baari, ja haluttiin tarjota vieraille alkumaljojen ja ruokajuomien lisäksi loppuiltaa ajatellen muutama drinkki.

  Pöytäjärjestykseen en osaa sanoa muuta rohkaisevaa kuin tsemppiä 😀 Se oli haastavaa, vaikka oltiin suunniteltu sitä alustavasti jo kun mietittiin ketä ollaan kutsumassa…

  Videokuvaajaa suosittelen lämpimästi jos mitenkään budjetti siihen venyy <3 Ollaan saatu vasta lyhyt traileri, mutta siitäkin tulee jo eri tavalla häiden fiilis mieleen kuin kuvista! Suosittelen siis todella lämpimästi panostamaan edes lyhyen hetken videokuvaajaan.

  Ihanaa kun teillä on vielä häät edessä! Nauttikaa järjestelyistä ja etenkin hääpäivästä. Hyvin tehdyt järjestelyt kannatta, sillä itse olen super tarkka kaikessa organisoinnissa, enkä yleensä luota kenenkään muun hoitavan hommaa yhtä hyvin, mutta hääpäivänä en järjestellyt mitään vaan keskityin nauttimaan päivästä! Kun asiat oli etukäteen huolella tehty ja suunniteltu ja ohjeistettu kaikille osallisille, juhla sujui juuri niinkuin pitikin.

  Jos kiinnostaa lukea meidän häiden järjestelyistä, käy seuraamassa instassa kuplivathaat ja https://kupliva.wordpress.com.

  Ihania häitä!

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka ja kiitos ihanan kattavasta kommentista. Toi on hyvä tietää ettei ne vieraiden lahjat ole niin iso juttu. Joo pitää se videokuvaaja varmasti jostain nyt löytää. Kiitos paljon! Käyn ehdottomasti tutustumassa blogiisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *