Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Onko sisäistä kauneutta olemassa

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo - Myymälä Clips

Ulkonäköpainotteisessa elämässä sitä tulee pohtineeksi mitä on sisäinen kauneus ja onko sitä ylipäätään olemassa. Jos on, miten se määritellään? Entä miten sisäinen kauneus heijastuu ulkomuotoon tai päivän vastoin: miten oma ulkonäkö heijastuu sisäiseen kauneuteen?

Itse pyrin elämässäni saavuttamaan sisäisen kauneuden. Olin kumminkin viime viikolla hoidattamassa myös ulkoista kauneutta Clipsissä. <3

Mitä on sisäinen kauneus

Mun mielestä sisäinen kauneus koostuu monesta pienestä asiasta, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden. Tuo kokonaisuus heijastuu muille ihmisille henkilön ulosantina eli siinä, miten hän kohtaa muut ihmiset ja ympäröivän maailman.

Sisäinen kauneus heijastuu eniten henkilön teoissa. Onko hän kohtelias, ottaako hän muut huomioon, miten hän puhuttelee tuttuja ja tuntemattomia, jne.

Sisäisesti kaunis on mun mielestä iloinen, positiivinen, ymmärtäväinen, tasapainoinen ja muita huomioiva. Hänestä välittyy se jokin tunne, joka saa ympärillä olevat ihmisetkin hyvälle tuulelle.

Värjättiin Clipsissä mun tyvi ja kirkastettiin väriä. 🙂

Vaikuttaako oma ulkonäkö sisäiseen kauneuteen

Vastaan, että tavallaan kyllä ja tavallaan ei. Kyllä siinä mielessä, että jos ihminen on tyytyväinen itseensä / sinut itsensä kanssa, hän on silloin tasapainossa ja se tasapaino välittyy kyllä myös muille.

Toiselta kantilta asiaa katsottuna ihminen voi olla kyllä tasapainossa myös ilman, että on täysin sinut itsensä kanssa.

Avain sana on tasapaino ja itsensä hyväksyminen.

Hiuksista tuli taas täydelliset!

Miten sisäinen kauneus heijastuu ihmisen ulkonäköön

Mun mielestä jokainen ihminen on kaunis. Kauneutta ei voi laittaa tiettyyn muottiin. En ole ikinä ymmärtänyt yleisiä kauneusihanteita, koska ei ulkopuolinen voi sanoa mikä on kaunista ja mikä ei. Kauneus todella on katsojan silmässä. Ja sitä paitsi nämä yleiset ihanteet vaihtuvat yhtä nopeasti, kuin muoti-ilmiöt.

Sisäinen kauneus heijastuu ulkonäköön valovoimaisuudellaan. Sitä on vaikea kuvailla, mutta sisäinen kauneus todellakin heijastuu myös ulkonäköön.

Ps. jos etsit kampaamoa niin suosittelen lämpimästi Clipsiä!

LUE MYÖS: ENEMMÄN PANOSTUSTA PERHEAIKAAN TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo - Myymälä Clips

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *