Hae
Johanna Tolppola

Enemmän panostusta perheaikaan

Viime viikonlopun pyhitin täysin perheelleni. En edes muista milloin olisin ollut koko viikonlopun tekemättä töitä.  Täytyy sanoa, että teki hyvää, niin mulle, kuin koko perheelle. 🙂

Kulttuuria

Lauantaina menin x:n ja Theon kanssa heti klo 10.00 Kiasmaan. Lähdimme katsomaan ihanan värikästä Shopfilter-näyttelyä. Theo oli väreistä aivan innoissaan. Hän juoksenteli pitkin poikin näyttelyä ja osoitteli teoksia. Näyttely oli visuaalisesti todella kaunis. Pidän näyttävistä asioista ja tämä näyttely oli kertakaikkiaan upea.

Kiasmassa oli myös taaperoiden paja, jossa kävimme piipahtamassa. Theo tutki paikkoja ja yllättäen taas pallot oli ne mitkä kiinnosti eniten. Liikkeellä oli aika paljon muitakin perheitä.

Kiasman jälkeen kävimme tutustumassa Oodiin. Mun on pakko päästä kuvaamaa sinne. Se oli ihan mieletön!

Perheaikaa

Päivällä menimme syömään mun isän ja hänen puolisonsa luokse Porvooseen. Siellä söimme ja vietimme vain aikaa.

Illalla vuokrasimme vielä elokuvan, jonka katsoimme kun Theo meni nukkumaan.

Sunnuntai

Sunnuntaina menimme aamulla uimaan. Theo on viimeksi uinut kesällä. Uiminen meni ihan hyvin. Se oli vain harmi, että Theoa kylmi. Hänen suunsa vaan vapisi. Olimme ainoastaan lämpimässä altaassa, jotta kylmyys helpottaisi. Ajottain vapina loppui, mutta selvästi Theolla oli vaan kylmä. Oltiin uimassa varmaan vaan 20 min ja sitten lähdettiin pois. Onneksi Theo oli käynyt isänsä kanssa saunassa lämittelemässä uinnin jälkeen. <3

Teimme sunnuntaina myös meidän kauppareissun ja iltapäivällä otin extempore hieronnan Rela-hierojilta. Harva paikka oli auki sunnuntaina, joten oli ihan mahtavaa, että pääsin 50 min hierontaan. Teki muuten hyvää. Mulla oli niskat ja hartijat niin jumissa, että mua ihan huimas ja särki päähän.

Panostuksia perheeseen

Mulla todella helposti täyttyy kalenteri työjutuilla. Haalin välillä niitä ehkä jopa liikaakin. Yksinkertaisesti tykkään vaan toteuttaa itseäni ja omien töiden kautta saan sitä tehdä. Tämä vapaa viikonloppu muistutti kyllä siitä, että välillä on hyvä omistautua 100% perheelle. Oli ihana viikonloppu ilman kiirettä ja action point -listoja. <3

*Hieronta pr-yhteistyönä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *