Hae
Johanna Tolppola

Häädieetille

Häihin on aikaa 11 viikkoa ja olen pohtinut tässä nyt useamman viikon, että pitäisikö vai eikö pitäisi vetää jonkinlainen häädieetti. Siitäkin huolimatta, että inhoan sanaa dieetti!

6 viikon häädieetti

Tulin siihen tulokseen, että jos huhtkuun 1. päivä vaaka näyttää samaa, kuin nyt, niin vedän 6 viikon häädieetin. Tavoitteena olisi saada n. 3-4 kg pois. Eli ei puhuta isoista luvuista.

Tiedän täsmälleen miten dieetti käytännössä onnistuu ja mitä mun pitää tehdä. Ateriarytmin olen saanut kuntoon ja olen päässyt takaisin salaattien maailmaan. Herkuttelukin on vähentynyt nyt viimeisen kolmen viikon aikana, koska olen ollut viljattomalla ja maidottomalla ruokavaliolla. Eli tähän nykyiseen ei tarvitsisi edes tehdä isoja muutoksia, jotta haluttuja tuloksia tulisi.

Dieetti

Dieetin toteuttaisin niin, että söisin 5 kertaa päivässä, joisin enemmän vettä ja herkut jäisi pois. Liikunta tulisi totta kai takaisin arkeen. Olen pitkään halunnut aloittaa taas liikunnan, mutta maailman suurin ja parhain tekosyy on vienyt voiton; kiire.

4 tuntia viikossa liikuntaa riittäisi ja se on aivan toteutettavissa. Pitää vain raivata kalenteriin tilaa.

Dieetin jälkeen

Dieetin jälkeen liikunta jäisi osaksi mun arkea, samalla tavalla kuin ateriarytmikin. Toki ruokailujen suhteen voisin ottaa hieman rennomin. Tällä hetkellä mulla paino  pysyy samassa eli arkikulutus on oikealla tasolla. Eli käytännössä ideana on tietenkin saada pidettyä pudotetut kilot myös poissa.

Stressiä en ota koko hommasta, koska hääpuku näytti aivan ihanalle nytkin, joten mulla ei ole mikään paniikki päällä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *