Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Täydellinen vihkisormus minulle tehtynä – mukana kuvat

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Aloitin vihkisormuksen etsimisen heti kun päätimme hääpäivän. Selailin vaikka kuinka paljon sormuksia eri sivustoilta. Löytyi todella kauniita yksilöitä, mutta ne eivät näyttäneet minulta. Käytän todella harvoin mitään koruja, jonka takia halusin, että vihkisormus on kaunis ja siro. Otin yhteyttä Malmin Korupajaan ja menin käymään heidän liikkeessään Malmilla. Vaihtoehtoja olisi ollut vaikka kuinka, mutta mulla oli mielessä tietynlainen sormus, enkä saanut sitä ajatusta pois mielestäni. Katsellessani sormuksia liikkeen edustaja kertoi, että heiltä voi myös teetättää juuri sellaisen sormuksen, kun itse haluaa.

Malmin Korupajan kassi, jossa meidän sormukset

Vihkisormuksen teetätys

Käytännössä vihkisormuksen teetätys tapahtui omalta osaltani seuraavasti. Kerroin minkälaisen sormuksen haluaisin. Katselimme eri sormuksia liikkeen edustajan kanssa valmiiksi ja poimimme mua miellyttävät asiat eri sormuksista, joiden pohjalta saimme sormuksesta tarkan suunnitelman. Malmin Korupajalle voi myös mennä ihan kuvan kanssa ja pyytää, että he tekevät kuvan mukaisen sormuksen.

Todella hyvänä etuna on sormuksen teetättämisessä se, että se ei tosiaan maksa yhtään sen enempää, kuin sormus itse eli työstä ei synny extrakuluja. Todella hyvänä asiana on se, että vaikka sormuksen teetättäisi, niin ostopakkoa ei ole. Malmin Korupajassa voi teetättää sormuksen, sovittaa sen ja jos tuleekin toisiin ajatuksiin, niin sormus menee vain muiden sormusten kanssa myyntiin.

Unelmien sormus juuri minulle

Suunnitelma sormuksesta oli, että se on ohut, siro, valkokultaa ja siinä on rivissä timantteja. Timantteja en kumminkaan halunnut kuin yhdelle puolelle, ettei ne raavi esim. Theoa, jos silittelen häntä. Kivien tuli myös mätsätä mun kihlasormuksen kanssa.

Sain viestin, kun sormus oli valmis ja sovituksessa sormus oli juuri sellainen, kuin olin ajatellut. Se oli täydellinen ja se oli ihan minua. Oon todella onnellinen tästä sormuksesta!

Herra x:n sormus

Herra x:n sormusta olin myös katsellut ennakkoon Malmin Korupajasta oman sormuksen yhteydessä. Nyt kun menimme käymään häämessuilla, niin siellä oli Malmin Korupajalla todella hyvä tarjous ja päätimme ostaa sormuksen messuilta. Hänen sormuksensa on myös yksinkertainen, mutta yleisen pyöreän mallin sijaan otimme tasaisen ja vähän leveämmän. Miehillekin alkaa nykyisin olemaan vaikka minkälaisia vihkisormuksia; eri muotoisia, kuviollisia, mustia, hopeisia, kultaisia, jne.

Kannattaa käydä katsomassa verkkosivuilta miten ihania sormuksia heillä on ja paikan päällä juttelemassa sun omasta täydellisestä vihkisormuksesta. Linkki verkkokauppaan.

LUE MYÖS: THE KOSINTA TÄSTÄ

 

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Yksi kommentti

  1. grunerkatri kirjoitti:

    Mun sormus on myös Malmin Korupajalta ja teetetty omien toiveiden mukaan. Palvelu oli kyllä ensiluokkaista! Tosi kauniit sormukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *