Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Öiden täyskäännös yhdessä yössä

Kaupallinen yhteistyö: Lindex
*Sisältää mainoslinkkejä

Viimeaikaiset päivitykset ovat vahvasti kielineet univajeesta, jonka suurin aiheuttaja on rakas lapseni. Heräämistä heräämisen perään ja pari viime viikkoa onkin menty aika sumussa. Nyt sitten viikonloppuna tapahtui ihme, joka on toistunut kahtena peräkkäisenä yönä. Tässä ihmeessä on niin hyvää, kuin huonoakin. Kuvien vaatteet ovat muuten Lindexin uudesta Soft Nature -mallistosta.

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

Ensimmäinen hyvin nukuttu yö

Mulla oli lauantai-iltana yhden tapahtuman tuottamisen valvonta eli menin ns. ”iltavuoroon”. Pääsin kotiin n. klo 00.00. Olin etukäteen stressannut, että miten hitossa mä saan nukuttua ja miten kuollut oon sunnuntaina, jos Theo heräilee normaaliin tapaan läpi yön.

Theo oli illan x:n kanssa kotona ja hän oli saanut Theon todella hyvin nukkumaan (normaalisti itkee ja haluaa nukahtaa syliin). X oli vain vienyt Theon sänkyyn ja hän oli kiltisti jäänyt sinne nukkumaan. Muutaman kerran oli vähän kitissyt ja noussut seisomaan, mutta heti kun x oli mennyt paikalle, Theo oli vain heittäytynyt takaisin pitkälleen. 😀

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

Oltiin sovittu, että mä nukun sohvalla, jotta saisin edes vähän nukuttua. Herään Theon kaikkiin ääniin todella helposti. No kun menin nukkumaan, niin muutaman kerran yöllä kuulin pientä kitinää, joka loppui hyvin nopeasti. Tiesin x:n olevan päävastuussa, joten sain heti unenpäästä uudelleen kiinni. Aamulla heräsin tasan klo 8.00 ja ihmettelin miten ihmeessä oon saanut nukuttua näin pitkään ja pojat ovat vielä sängyssä. Ei mennyt kumminkaan pitkään, kun perheen miehet tuli makuuhuoneesta olkkariin. Uskomatonta! Theo oli herännyt tyyliin vain kerran kunnolla ja sitten jatkanut x:n avustuksella unia.

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

Toinen hyvin nukuttu yö

Sunnuntaina päätettiin kokeilla samaa juttua. Vein Theon hereillä sänkyynsä ja kävelin pois. Ensimmäistä kertaa elämässään hän teki mulle tämän, että jäi kiltisti sänkyyn hereillä hakemaan itse unta. Huh!

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

No kymmeneltä Theo heräsi kauheaan itkuun, josta ei meinannut tulla loppua. Itki aika pitkään ja mä olin niin väsynyt, että annoin vastuun x:lle. Menin itse uudelleen sohvalle ja mitäs kummaa kävikään! Theo lopetti itkun ja nukkui nätisti koko yön, muutamaa pikku itkua lukuun ottamatta.

Pitääkö mun siirtyä lopullisesti sohvalle?

Theo heräilee mun seurassa koko ajan ja sitten kun olen poissa, niin nukkuu yönsä hyvin. Ihanaa, että oon saanut nyt nukuttua, mutta olisihan se kiva nukkua miehen vieressä, omassa sängyssä.

Saa nähdä miten ensi yö menee. Onko muilla äideillä ollut samaa juttua?

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

Lindexin uusi mallisto

Theo sai Lindexiltä juuri viime viikolla lanseerattuja uutuuksia. Heillä on mallistossa nyt kaksi eri vauvanvaatekonseptia: The Color Pops ja Soft Nature. The Color Pops on nimensä mukaisesti värikäs ja mukana on hauskoja kuoseja. Soft Nature on taas hillitympi mallisto, joka on saanut inspiraation luonnosta. Molemmat mallistot olivat aivan ihania. Malliston materiaalit kestävät lapsiperhearkea ja ne on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja kierrätysmateriaaleista. The Color Popsin mallistosta löytyy vaatteita 104 kokoon asti, kun taas Soft Naturessa koot ovat 44-86 välillä.

Vaatteet: Lindex Soft Nature -mallisto

Tästä pääsette shoppailemaan näitä ihanuuksia.

LUE MYÖS: MITÄ NÄMÄ SOMERINGIT OVAT TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Eikä ihanaa! Jäittekö viereen kun nukahti vai lähittekö kokonaan pois huoneesta?

    • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

      Jäi siis ihan ite vaan nukkumaan omaan sänkyynsä. Lähettiin heti pois olohuoneeseen. 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *