Hae
Johanna Tolppola

4 Työtä ja perhe – miten arki sujuu

Eilen rupesin ihan miettimään, että mullahan on päällekkäin neljä eri työtä. Ei ihme, että välillä on vähän väsynyt olo. 😀 Päätyöni koostuu markkinoinnista ja tapahtumista. Täälläkin päävastuualueeni on vaikuttajamarkkinointi. Muita töitä ovat Vaikuttajamedian pyörittäminen Even kanssa ja Vaikuttajatapahtumien pyörittäminen Monnan kanssa. Neljäs työni on blogini, joka on edelleen yksi osa vuositulojani.

Kuva: Teemu Lehto

Miten yhdistää perhe ja 4 työtä

Lähtökohtaisesti olen pyrkinyt siihen, että kun arkena tulen töistä kotiin keskityn Theoon ja samalla toki mieheeni, jos hän itse ei ole töissä. Yleensä jatkan töitä illalla, kun Theo on mennyt nukkumaan. Normaalisti valitsen n. 2-3 action pointtia, jotka haluan illan aikana saada valmiiksi. Töitähän on niin paljon, ettei ne mun kohdalla tekemällä lopu, jonka takia on vain pakko priorisoida ja valita ne tietyt asiat mitä vie milloinkin eteenpäin.

Pidämme x:n kanssa leffailtoja ja silloin kone on kiinni ja annamme aikaa toisillemme rentoutuen elokuvan parissa.

Pyrin siihen, että mulla olisi viikossa yksi vapaapäivä, jolloin en tee töitä. Poikkeuksena blogijutut.

Kuva: Teemu Lehto

Miten jaksan

Totta kai välillä tulee fiilis, että ei hitto nyt on aika paljon kaikkea. Aika nopeasti se kumminkin kääntyy omassa mielessä siihen, että oon vain onnellinen ja innoissani, että saan tehdä niin makeita juttuja.

Itsellä on vähän sellainen fiilis, että silloin pitää takoa, kun rauta on kuumaa.

Kuva: Teemu Lehto

Perheaika on tärkeää

Töiden vastapainoksi ajanvietto oman perheen kanssa on mulle tosi tärkeää. Theo kasvaa niin nopeasti ja parisuhdettakin tulee vaalia.

Vaikka oonkin aikamoinen työmyyrä, niin kyllä kaikista tärkeintä on se perhe. <3

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Onko lapsi reagoinut paljon töihisi? Onko parisuhteelle aikaa leffan lisäksi yhtään? ?

    • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

      Moikka, ei ole onneksi reagoinut. No joo välillä on ja välillä ei. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *