Hae
Johanna Tolppola

Viikko takana terveellisempää ruokavaliota – näkyykö missään?

Nyt olen viikon katsonut mitä suuhuni laitan. Siitä olen onnellinen, että olen päässyt takaisin salaattien maailmaan. Mulla on mennyt melkein joka päivä kaksi salaattia. Oon juonut smoothieita, tehnyt munakkaita, jne. Eli ruokavalio on ollut todella terveellinen.

Tuntuuko ruokavalio jossain

Vastaus otsikkoon on, että kyllä tuntuu. Vatsa ei ole ollut kipeä koko viikkoon, joka on ihme! Alkuviikosta vielä turvotti, mutta loppuviikkoa kohden turvotuskin hävisi ja on ollut kaikin puolin todella hyvä olo.

Olen selvästi oikealla tiellä. Eniten olen fiiliksissä siitä, että napostelu on jäänyt pois ja tilalle on tullut terveellinen ja säännöllinen ateriarytmi.

Muutaman kerran on tullut pikku havahtuminen, että sankohan syödä muuten tätä, mutta ne ovat onneksi olleet aika pieniä juttuja.

Näkyykö missään

Ei varmasti vielä näy, vaikka vaaka näyttikin ihan mukavaa lukemaa. Paino oli siinä missä se on parhaimmillaan ollut Theon syntymän jälkeen. Eli varmaan hieman nesteitä on lähtenyt pois.

Alun perin ajattelin, ettei tavoitteena ole edes pudottaa painoa, mutta nyt kun tajusin miten lyhyt aika häihin on, niin ehkäpä nyt muutama kilo saisi ihan suosiolla hävitä. 😀

Nyt olen päässyt tähän rytmiin, joten tämä viikko menee varmasti helpommin, kuin ensimmäinen viikko. Olen oppinut juomaan kahvinikin mustana. Kokeilin kyllä mantelimaitoa ja sekin oli kyllä ihan jees.

Kaikki tai ei mitään

No tällä kertaa kaikki tai ei mitään -ajattelutapa saa jäädä unholaan. Totta kai vedän tämän maaliin ja otan opikseni uudet ruokailutottumukset. En vain halua mennä sinne ääripäähän eli totaali kieltäytyä mistään. Haluan vain, että arki rullaa ja vatsa voi hyvin. 🙂

LUE MYÖS: MAIDOTON JA VILJATON RUOKAVALIO ALKAA NYT! TÄSTÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *