Hae
Johanna Tolppola

Viikonlopun ohjelmat kuumeesta huolimatta

Theo on ollut koko viikon kipeänä. Hänellä todettiin korvatulehdus ja kamala räkätauti päälle. No ei mikään yllätys, että tauti saavutti myös minutkin. Olen taistellut flunssaa vastaan koko viikonlopun. Välillä olo on ollut todella kamala.

Perjantai

Torstain ja perjantain välinen yö oli jo aika kauhea. Kurkku kipeentyi ja tuli nuha. Menin kaikesta huolimatta perjantaina töihin, koska oli asioita joita ei voinut siirtää. Sinnittelin päivän töissä ja ajattelin, että tämä on se flunssan pahin päivä. Valitettavasti olin väärässä.

Perjantaina illalla en tehnyt mitään. Olin vain sohvalla villapaidassa ja peittoon kääriytyneenä. Kuumetta oli selvästi.

Yöllä heräsin kauheaan kylmyyteen ja kävin mittaamassa kuumeen; 38,5. Panadolia vaan naamaan ja takaisin peittojen alle.

Lauantai

Olimme jo lunastaneet x:n kanssa aikaisemmin viikolla leffaliput ja hommanneet Theolle hoitajan (mummola). Tämän takia flunssasta huolimatta halusin repiä itseni elokuviin.

Tein lauantaina myös hieman töitä. Oli asioita joita oli vain pakko saada eteenpäin. Onneksi oma työ on sellaista, että asioita voi hoitaa periaatteessa vaikka kotisohvalta käsin.

Leffassa oli kivaa ja IMAX-teatteri oli kyllä hieno! Nenäliinat oli mukana ja leffassa taisi mennä melkein koko paketti. Ei kumminkaan leffan takia, vaan mun nuhan takia. Kävimme katsomassa The Glass:in.

Leffan jälkeen haimme Theon ja käytimme häntä varmuuden vuoksi uudelleen lääkärissä, koska hänen yskänsä oli aikamoinen. Onneksi ei ollut keuhkoputkentulehdusta vaan normaali virusflunssa korvatulehduksen lisäksi.

Sunnuntai

Tänään olo on ollut myös ihan kamala. Revin itseni tästä huolimatta aamupalalle perheen kanssa Fazeriin ja siitä pikavisiitti kaapelitehtaalle häämessuille. Sinänsä onnistunut pikavisiitti, koska ostimme x:lle Malmin Korupajasta vikisormuksen ja tilasimme esiintyjän vihkitilaisuuteemme. Kiitos lipusta Lovemedo-messuille. <3

Iltapäivällä sain pötkötellä kotona muutaman tunnin, kun x meni Theon kanssa ”kylille”. Loppupäivä on mennyt yskiessä keuhkot pihalle sohvalla. Yskänlääkekkään ei auta!

Huomenna Theon uskaltaa laittaa jo päiväkotiin ja aion mennä töihin vaikka pää kainalossa. On niin monta asiaa mitä on pakko vaan tehdä, joten nyt ei vaan pysty olemaan kipeänä.

Jos yskä jatkuu huomenna, niin käyn kyllä hakemassa työterveyslääkäriltä jotain kunnon lääkettä tähän. 🙂

 

 

LUE MYÖS: UUSI ALUEVALTAUS TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *