Hae
Johanna Tolppola

Viikkohan sitä kesti

Theo oli viime viikon päiväkodissa, kuten aikaisemmissa kirjoituksissa kerroinkin. Kokonaisuudessaan viikko meni todella hyvin päiväkotiin sopeutumisen kannalta. Toinen viikko alkoikin sitten todella huonosti. Theolla todettiin tällä viikolla korvatulehdus.

Ensimmäinen korvatulehdus

Sunnuntaina Theo oli illalla pois tolaltaan ja arvasin heti, että nyt tulee muuten kipeäksi. No se yö menikin valvoessa ja Theolle iski kunnon flunssa. Herra x jäi maanantaina Theon kanssa kotiin, jotta itse pääsen töihin. Tiistaina sama rumba jatkui ja x jäi taas kotiin. Tiistaina x käytti Theoa yksityisellä lääkärillä (kiitos vauvavakuutus) ja Theollla todettiin korvatulehdus. Hän sai antibiootit, korvatippoja sekä maitohappobakteerit. Tämä on Theon ensimmäinen antibioottikuuri ja todella kurjaa, että näin nuorelle joutuu jo tommosia lääkkeitä antamaan. En kumminkaan kyseenalaista lääkäriä ja teen mitä vaan, että Theo paranee ja olisi taas oma itsensä.

Tänään mun oma äiti oli meillä katsomassa Theoa, jotta päästiin molemmat x:n kanssa töihin. Iltapäivällä olin sitten kotona Theon kanssa.

Viikohan sitä kesti

Viikko päiväkodissa ja heti iski tauti. Kyllähän mua varoiteltiin, että alussa tulee varmasti kipeäksi, mutta en ajatellut sen tulevan heti ekan viikon jälkeen. Huoh. Toivon todella, että tästä ei alkaisi kauhea sairastumiskierre. Koko arki menee aina ihan päälaelleen.

Toivottavasti Theon korvatulehdus ja flunssa paranee pian ja hän voi taas hyvin. Kauhea katsoa, kun oma lapsi sairastaa. Haluan myös meidän normaalin arjen takaisin, plus yöunet! Kyllä lääkkeiden pitäisi parissa päivässä onneksi ruveta helpottamaan. Sitä siis odotellessa. <3

LUE MYÖS: SAAKO ÄITI TUNTEA NÄIN TÄSTÄ

2 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Voi. Mikä on tilanne nyt?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka,
   Theo on paranemaan päin, mutta mulle iski ihan kauhee flunssa. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *