Hae
Johanna Tolppola

Olinko lihonnut vai laihtunut – miten kävi häämekon mittojen otto?

Eilen koitti totuuden hetki! Olin löytänyt pari kuukautta sitten unelmieni häämekon kaasoni kanssa. Liikkeen edustaja otti musta silloin mitat, koska häämekko jota sovitin oli aivan liian pieni (koko 38). Se ei mennyt lähellekkään kiinni. Mittojen mukaan mulle olisi pitänyt tilata koko 42. Pyysin kumminkin aikalisää, jotta saan mahdollisuuden pudottaa hieman painoa, joten sovimme liikkeen kanssa, että tammikuun alussa otamme mitat uudelleen.

Tässä kuva ensimmäisestä sovituksesta. Tämä ei ole se mun ”the häämekko”.

Kuntoprojekti

Marraskuussahan vähensin hieman herkkuja, jne. Herkuton elämä ei kumminkaan lähtenyt niin käyntiin, kuin olin ajatellut. Herkut ja roskaruoka palasi elämään aika nopeasti. No yksi asia jäi kylläkin ”päälle”. En ole sen jälkeen ostanut itse kaupasta suklaata. 😀 Koko joulukuu tuli tästä huolimatta sitä syötyä, koska herra x  osteli suklaata kotiin, sen minkä kerkesi. Viimeiset kuukaudet on ollut niin kiireisiä, ettei ole ollut aikaa panostaa omaan hyvinvointiin. Eli en ole harrastanut myöskään liikuntaa. Paino ei marras-  ja joulukuun aikana tippunut ollenkaan, tietenkään.

Häämekon uudelleen sovitus

No menin mitattavaksi ihan sillä realiteetilla, että mitat on luultavasti samat tai isommat, kuin viimeksi. Liikkeen edustaja kysyikin, että no miten on mennyt ja nauroin vastaukseksi, että ei ole mennyt mitenkään. 😀 Hän kumminkin kaivoi samaisen häämekon kaapista ja päätimme sovittaa sitä vielä kerran.

Ette ikinä usko, mutta se mekko meni mun päälle ja vielä kiinni! Varmistin moneen otteeseen, että onhan tämä se 38 koon mekko. Näin se tosiaan oli. Jotain olikin tapahtunut. Todella outoa! Otimme silti mun mitat ja vertasimme mittojani häämekon kokotaulukkoon. Tilanne oli se, että kaikkien muiden mittojen osalta, paitsi lantion, olin kokoa 38. Lantio oli kyseisessä mekossa koko 40. Tämän takia päätimme kumminkin tilata mekosta koon 40, jottei se ole liian tiukka. Joka tapauksessa mekkoa kannattaa kaventaa ja ompeluttaa juuri mun mitoille noin 2-3 viikkoa ennen häitä.

Miten tämä on mahdollista

Pohdin tätä samaa asiaa kaasoni kanssa ja hän sanoikin, ettei ihmettele yhtään, että tiivistymistä on tapahtunut, koska liikun Theon kanssa koko ajan. Se on kyllä aivan totta. Itsellä tulee sellaista huomaamatonta hyötyliikuntaa, kun touhotan Theon perässä. No joka tapauksessa oli kyllä kiva yllätys. 🙂

LUE MYÖS: PITÄISKÖHÄN VÄHÄN LAIHDUTTAA? TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *