Hae
Johanna Tolppola

3 ASIAA MITKÄ KUMPPANISSANI ÄRSYTTÄÄ ENITEN 

Kirjoitin muutama viikko sitten postauksen, jossa herra x kertoi kolme asiaa, jotka minussa ärsyttää eniten. Nyt sitten oli mun vuoro kertoa ne kolme asiaa, mitkä herra x:ssä ärsyttää eniten. 😀

3 asiaa mitkä KUMPPANISSANI ärsyttää eniten

1. Kiire

Oli sitten työpäivä tai vapaapäivä, niin aina on sellainen tunne, että on kiire. X:llä kaatuu aika helposti ns. ”seinät päälle”, joten vapaapäivinäkin ollaan liikenteessä jo yhdeksän maissa. Aina keksitään jotain ohjelmaa ja aikatauluja. Itsehän voisin olla vaikka yhden päivän kotona tekemättä yhtään mitään. X:ltä se ei onnistuisi mitenkään.

2. Mun saappaisiin astuminen

X.n on ehkä välillä hieman vaikea miettiä asioita mun kannalta. Hänen oma työnsä on sellaista, että työt loppuu silloin, kun työaika loppuu. Tämän takia hänen on ehkä välillä vaikea ymmärtää sitä, että mun työssä olen ns. töissä 24/7. Mulla ei kynä voi tippua kun ”työaika”  loppuu. X ei ehkä aina tajua sitä, että somettaminen, bloggaaminen, Vaikuttajamedian pyörittäminen on ihan oikeaa työtä, eikä mikään harrastus, jota tekisin ihan hupia.

3. Tietynlainen hermoheikkous

En sano, että x:llä olisi lyhyt pinna, mutta hän on aika tempperamenttinen. Joskus se tempperamenttisuus saattaa ilmetä lyhyenä pinnana. Olen kyllä yrittänyt opettaa, ettei kaikki elämässä ole niin vakavaa. Jos liikenteessä joku törppöilee, niin mitä sitten tai jos ruokaa lentää lattialle, niin elämässä on paljon isompiakin asioita. Turhasta ei kannattaisi ottaa hernettä nenään, jne.

Hyvät puolet

Vaikkakin x:ssä on asioita, jotka saa mun verenpaineen välillä nousemaan, niin toki niitä hyviä asioita on monin kerroin enemmän. Olen kiitollinen, että x hoitaa meillä kodin ja kauppareissut sekä laittaa mut ja Theon aina numero ykköseksi kaikessa mitä hän tekee. Kaikki me olemme persoonia ja parisuhde on yhteisen kultaisen keskitien löytämistä kummaltakin osapuolelta.

LUE MYÖS: KUMPPANI VASTAA: 3 ASIAA MITKÄ ÄRSYTTÄÄ ENITEN TÄSTÄ

 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Tää oli hauska! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *