Hae
Johanna Tolppola

Huomenna perheemme elämä muuttuu täysin

Nyt se on aivan käsillä kosketeltavaa. Huomenna meidän perheen elämä muuttuu täysin. Ainoa asia mikä elämässä on varmaa, on MUUTOS. Muutosta vastaan ei kannata taistella, vaan se kannattaa hyväksyä ja elää tilanteessa mukana. Mun mielestä muutos on vain hyvästä.

ARKI ALKAA

Viimeisen vuoden ajan meidän arki on ollut hyvin vapaata. Olen ollut kotona Theon kanssa ja olen voinut suunnitella menoni oman fiiliksen mukaan, joka on ollut kyllä ihanaa. Tämä on kumminkin ollut vain väliaikainen tilanne ja nyt on paluu arkeen. Huomenna palaan normaaliin toimistoarkielämään. Toki mua jännittää miten saan arkeni rullaamaan kaikkien aikataulujeni kanssa, mutta otan sen vain yhtenä positiivisena haasteena.

THEO MENEE PÄIVÄKOTIIN

Tämän viikon Theo on vielä kotona x:n kanssa, mutta ensi viikolla Theolla alkaa päiväkoti. Hän on heti alusta saakka täyspäiväisesti ja 5 kertaa viikossa päiväkodissa. Kerron kyllä tarhakuulumisia heti ensi viikolla.

Tahdon uskoa, että Theo sopeutuu päiväkotielämään hyvin, koska on niin aktiivinen ja sosiaalinen lapsi. Varmasti alku voi olla rankka ja siihen olen yrittänyt henkisesti myös valmistautua.

RUOKAVALIO UUSIKSI

Samaan syssyyn mun ruokavalio menee uusiksi. Kokeilen nyt pari viikkoa ruokavaliota, joka tulisi auttaa mun vatsan kanssa. On monia ruokia mitä voin edelleen syödä normaalisti, mutta osaan tapahtuu isoja muutoksia.

Parin viikon päästä rupean lisäilemään pikkuhiljaa tiettyjä ruokia takaisin ruokavalioon ja testaan mitä mun vatsa kestää ja mitä ei.

LIIKUNTA TAKAISIN ELÄMÄÄN

Haluan ottaa liikunnan takaisin mun elämään. Siitä on liian kauan, kun olen harrastanut hikiliikuntaa. En halua ottaa asiasta mitään stressiä, joten alkuun haluan liikkua vain 2-3 kertaa viikossa.

Kun saamme perheemme arkirytmin rullaamaan, niin lisäilen sitä mukaa liikuntamääriä, kun aikataulut sen sallivat.

Tavoitteena on löytää tasapainoinen arki. Mitään muuta en toivo. 🙂 <3 

LUE MYÖS:

VAROITUS DIEETEISTÄ TÄSTÄ 

VUODEN 2018 KOHOKOHDAT TÄSTÄ

 

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Oi jännää! Millainen päiväkoti? Yksityinen? Vai kunnallinen? Voitko tehdä postauksen theon hoitorepun sisällöstä? ?

    • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

      Moikka! Ihan kunnallinen päiväkoti ihan meidän kodin lähellä. 🙂 Joo voin tehdä. Ajattelinkin tehdä juuri postausta noista tarhahankinnoista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *