Hae
Johanna Tolppola

Vuoden 2018 kohokohdat

Uusi vuosi on nurkan takana ja olen miettinyt viime päivinä, mitkä on ollut tämän vuoden kohokohtia. Olen ollut poissa ns. normaalista päivätyöstä koko vuoden, vaikka loppuvuonna olenkin töitä paiskinut kotiäidin roolin lomassa. Vuoteen on mahtunut paljon asioita, mutta nyt tuntuu, että kaikki on mennyt silmänräpäyksessä.

Vuoden 2019 kohokohdat

Theon kasvu ja kehitys

On ollut ihana seurata Theon kasvua ja kehitystä koko vuosi. Ensimmäisen elinvuoden aikana tapahtuu niin paljon. Pienestä vauvasta kasvaa aktiivinen ja oman persoonan omaava taapero.

Vuosi ilman päivätyötä

Vuoden tauko normaalista päivätyöstä on ollut myös virkistävää vaihtelua. Ainakin alkuvuosi oli jotenkin ihanaa aikaa, kun olin Theon kanssa vain kaikessa rauhassa kotona. Oli mukava myös itse suunnitella omat työajat, jne.

Odotan kyllä silti innolla tammikuussa alkavaa uutta arkea.

Splitin loma

Olimme kesällä viikon Splitissä isolla porukalla ja koko reissu oli aivan mahtava. Sieltä jäi paljon hyviä muistoja. Toki meidän Ruotsin matka ja kotimaanreissut kesällä oli myös ihania.

Ystävyyssuhteet

Musta tuntuu, että tänä vuonna sain vaalittua myös mun ystävyyssuhteita. Theon kanssa olen viettänyt paljon aikaa ystävien kanssa. Se on ollut ihanaa. <3

Vaikuttajamedia ja Vaikuttajatapahtumat

Even kanssa perustettu Vaikuttajamedia oli myös yksi isoimmista asioista tälle vuodelle. Ihan mahtava, mutta tiukka puristus loppuvuodelle. Vaikuttajatapahtumat perustettiin Monnan kanssa Vaikuttajamedian alabrändiksi ja oon todella onnellinen siitä, että lyötiin myös Monnan kanssa hynttyyt yhteen.

Medianäkyvyyttä

Vaikuttajamedia sai myös lanseerauspäivänä medianäkyvyyttä Markkinointi- ja mainonta -verkkosivuilla, joka mulle itselle oli henkilökohtaisesti iso juttu.

Perhesuhteet

Tämän vuoden aikana olen myös lähentynyt entisestään oman perheeni kanssa, koska olemme voineet nähdä niin usein. Se on ollut myös aivan ihana juttu.

Summasumarum

Koko vuosi on ollut täynnä iloa, rakkautta, ja uuden oppimista. Olen kiitollinen kaikille heille ketkä ovat olleet osana vuottani.

Lue myös:

VAROITUS DIEETEISTÄ TÄSTÄ

VUODEN 2018 SUOSITUIMMAT IG-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKANA TÄSTÄ

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Mikset vastaa kommentteihin enää? ? Parasta sinun blogissa on ollut vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Hyvää vuotta 2019.

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka Nina! Pahoittelen todella paljon, että kommentteihin vastaaminen on kestänyt. Otan tästä kyllä opikseni ja lupaan aktivoitua. Selvästi muut työt on vienyt nyt liikaa aikaa. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  No stress! Kiitos kuitenkin jos voit vastata ? Mukavas uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *