Hae
Johanna Tolppola

Tarinat vuoden 2018 suosituimpien kuvien takana

Nyt jaan teille tarinat mun Instagramin suosituimpien kuvien takaa tältä vuodelta. Ihanai kuvia ja ihania muistoja. Tässä on mun Best of nine 2018.

Kuva 1

Tässä kuvassa olin itse asiassa juuri ollut itse kuvaajan roolissa. Olin ottamassa kuvia mun raskaana olevasta ystävästä Pitkäkoskella. Ilma oli aivan ihana. Meillä kummalakn oli myös omat lapset mukana, joten oltiin aika ripeitä kuvien ottamisen kanssa. Pyysin samalla, että ystäväni nappasee musta vain muutaman ulkoilukuvan.

Kuva 2

Tämä kuva on tammikuulta Theon ristiäisistä. Theo oli kahden kuukauden ikäinen. Ei mikään paras otos musta ja herra x:stä, mutta sisältää paljon hyviä muistoja ja tietyn tunteen. Tuolloin rakas lapsemme sai kasteen ja nimen rakkaiden ympäröimänä.

Kuva 3

Theo on tässä kuvassa reilun kahden kuukauden ikäinen. Tuo pipo oli aivan mahtava.

Kuva 4

Theon ristiäiskakku sai myös kyllä paljon tykkäyksiä. Tämä oli todella suloinen. Olin arvioinut kakun määrän aivan väärin, koska koko kakusta jäi alaosa syömättä. 😀

Kuva 5

En ihan löytänyt alkuperäistä kuvaa, mutta tämä oli samasta tilanteesta. Tämäkin alkuvuodesta. Otettiin ihan huvikseen kuvia Theon kanssa. Oli aika asettelu, että saatiin edes muutama onnistunut.

Kuva 6

Oi kamala tätä kuvaa ja tätä reissua. Meidän vauvauinti oli ihan kauheaa. Alotettiin se varmaan liian aikaisin. Theo taisi olla 5 kuukauden ikäinen. Hän ei tykännyt sitten ollenkaan, kuten kuvasta näkyy. Me kokeiltiin kolme kertaa ja kaikki kerrat oli kamalia. Lopetettiin sitten siihen. Oltiin tän kyseisen kuvan ottamisen jälkeen niin stressaantuneita x:n kanssa, ettei puhuttu koko kotimatkalla sanaakaan.

Kuva 7

Tämä kuva satuttiin vain ottamaan samalla reissulla kun oltiin menossa x:n ja Theon kanssa kylään mun äidille. Matkan varrella sattui vastaan kyseinen seinä ja oli vaan pakko ottaa kuva. Joskus nämä randomkuvat ovatkin niitä parhaimpia. Kyseistä kuvasta en alkuperäistä enää edes löydä, mutta kuva on se missä olen vaunujen kanssa graffitiseinää vasten.

Kuva 8

Meidän perhekuva Theon 1 v -synttäreiltä. Kuva on Theon toisen päivän synttäreiltä, jotka pidettiin X:n äidin luona. Kuvia otettiin ja paljon. Ihana päivä.

Kuva 9

Tämä kuva on huhtikuulta x:n kisoista. Puolen vuoden dieetti oli tullut vihdoin päätökseen. X kisasi Kultsalla ja oltiin totta kai Theon kanssa katsomossa.

Siinä oli vuoden suosituimmat kuvat ja tarinat niiden takana. <3 

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Hienoja. ?? Ps Vaunukuva ei näy!

    • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

      Kiitos! Joo se jäi tarkoituksella pois, koska en löytänyt alkuperäistä ollenkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *