Hae
Johanna Tolppola

Meidän joulu

Nyt se joulu on taas ohi. On se kyllä aina yhtä jännä juttu, että joulua odottaa viikkoja ja sitten yhtä äkkiä se onkin jo takana. Meillä joulu meni oikein mukavasti sukulaisten luona vieraillessa.

Meillä on ollut x:n kanssa traditio, että pukeudumme rumiin jouluvaatteisiin ja perinnettä noudatettiin tänäkin jouluna.

Jouluaatto

Jouluaattoaamuna söimme kotona aamiaisen ja annoimme meidän ostaman lahjan Theolle. Se oli mini-imuri. Theo on todella kiinnostunut, kun x imuroi meillä, joten päätimme ostaa hänelle oman imurin. Theo tiesi kyllä heti mitä sillä pitää tehdä, koska lähti imuroimaan sillä ympäriinsä. Oli todella hauskan näköistä.

Aamiaisen jälkeen menimme mun äidin ja hänen puolisonsa luokse, jossa söimme joululounaan. Vietimme aikaa siellä koko aamupäivän. Jaoimme samalla myös toisillemme lahjat. Äitini oli hankkinut meille uuden maton, joka saapuu parin viikon päästä. Kyseistä mattoa olen kuolannut todella pitkään. Theo sai aktiviteettilelun sekä ison kansan vaatteita tarhaa varten.

Päivällä lähdimme x:n sukulaisten luokse, jonne kokoontui melkein koko x:n suku. Siellä oli joulupäivällisen aika, jonka jälkeen joulupukki tuli kylään. Theo ei pelännyt ollenkaan. Meni jopa ihan syliinkin. Theo sai paljon hyödyllisiä lahjoja kuten mm. kengät, ulkohaalarin, päiväkotiin tossut, kuvakirjoja, jne. Saimme x:n kanssa ihanan Sarpanevan tarjoilukulhon, kynttilöitä ja vaikka mitä. Noin klo 18.30 lähdimme ajelemaan kotiin päin. Theon iltatoimet hieman venyivät normaalista, joka näkyi myös nukahtamisajassa. Theon nukuttaminen kesti tunnin.

 

Jouluaatto oli aivan ihana.

Joulupäivä

Tänään menimme aamusta x:n äidille, jonne oli jäänyt jouluaatosta Theon ja osa meidän paketeista. Söimme isolla porukalla siellä aamiaisen ja x:n sukulaiset jakoivat paketit meille. Saimme Theolle ja meille lahjakortteja, Marimekon tuotteita, leffalippuja, itselleni sain hemmottelujuttuja ja Theolle ison kasan mm. Adidaksen vaatteita. Oli kyllä taas ihan mielettömiä lahjoja, vaikka mitään en ollut toivonut. <3

Päivälliselle menimme Porvooseen mun isän ja hänen puolisonsa luokse. Sinne kokoontui myös iso porukka viettämään joulupäivää. Sain isältäni lahjaksi ainoan joululahjatoiveen, jota olin tänä jouluna toivonut: ruuvin vääntimen. 😀 Eikä mikä tahansa väännin, vaan ihan Boschin! <3

Joulupäiväkin oli ihan täydellinen. Jokaisella aterialla olen syönyt lihapullia. Ehkäpä ne saa nyt vähäksi aikaa riittää. 😀

Perhe on rikkaus

On ihanaa viettää aikaa perheen kanssa. Mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä enemmän osaan arvostaa yhteistä aikaa perheen kanssa. On rikkaus, että Theolla on näin paljon rakastavia ihmisiä hänen ympärillään.

Tämä punainen jouluhaalari on ollut mulla päällä mun ensimmäisenä jouluna. Äitini oli säästänyt tämän mun omaa lapsea varten. <3

 

LUE MYÖS MINKÄLAINEN OLI THEON ENSIMMÄINEN JOULU VUOSI SITTEN TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *