Hae
Johanna Tolppola

Kiusallista Joulua

Joulu on monelle aivan ihanaa aikaa. Useat hehkuttavat jo kuukausia ennen Joulua miten ihanaa onkaan syödä jouluruokaa, jne. Itselleni Joulun aika on aina asteen verran kiusallista.

Kiusallista Joulua

Joulustani tekee todella kiusallisen mun ruokarajoitukset eli mun nirsous. En pidä mistäkään jouluruuasta, en edes kinkusta tai kalkkunasta. Voisitte luetella mitä tahansa jouluruokia ja vastaukseni olisi ei missään nimessä. Sanotaan näin, että perinteinen jouluruokapöytä olisi mun Fear Factor -kisan loppu. Mä voisin uida ahtaissa paikoissa, maata käärmeiden seassa, mutta kun eteen tulisi jouluruoka pöytä peli olisi pelattu. 😀 Jos nyt näin joensuulaisittain vähän liioittelen.

Se on vaan todella kiusallista istua siinä jouluruokapöydässä ja miettiä mitähän sitä tekis. Onneksi yleensä kaikissa paikoissa missä olen käynyt on myös se ”lasten osasto”.  Eli syön perunaa ja lihapullia. 😀

LAHJOJEN JAKO

Musta on myös hieman kiusallista se koko lahjojen jako -prosessi. Ihana ajatus takana, mutta kun itse en oikeasti tarvitse yhtään mitään. Theo tarvitsee kyllä vaikka ja mitä, mutta mulla itsellä on kaikki mitä tarvitsen.

X:n kanssa ostettiin toisillemme asiat mitä molemmat tarvitsee. Multa hajosi juuri meikkipeili, joten x upgreidasi sen meikkipeiliin, jossa on valo. Oli todella bueno!

Musta lahjojen saanti kuuluukin juuri lapsille. On niin ihana katsoa, miten innoissaan lapset ovat, kun he availevat paketteja. Siinä oikein sydän sulaa. Me ostettiin Theolle vain yksi paketti, koska tiedämme, että sukulaisilla voi ehkä hieman lähteä käsistä tämä lahjojen osto. 😀

Ihanaa Joulua

Oikein ihanaa joulua kaikille lukijoille! <3

LUE MYÖS: NIRSOT RUOKATOTTUMUKSENI TÄSTÄ

Yksi kommentti

  1. kata kirjoitti:

    Täällä niin päinvastaiset ajatukset sillä rakastan kaikkia jouluruokia!<3 Mutta ymmärrän että ei kaikki tykkää jouluruuista ja onneksi jouluna ei ole pakko syödä sitä kinkkua ja muita perinteisiä jouluruokia vaan joulusta voi tehdä juuri oman näköisen!<3 Ihanaa omannäköistäsi joulua sinulle ja sun perheelle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *