Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Saako äiti olla pinnallinen

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo - Myymälä Clips

Pinnallisuutta arvostellaan aika rankalla kädellä. Ymmärrän hyvin, että ympäristöasiat sun muut asettavat tärkeysjärjestyksiä uusiksi ihmisten elämässä. Itselle nämä asiat eivät kumminkaan vaikuta siihen, ettenkö haluaisi näyttää hyvältä. Haluan panostaa omaan ulkonäkööni ja olla huolitellun näköinen. Itsekästä? Ehkä, mutta se ei sinänsä mua kiinnosta. Jokainen tekee elämästään sellaisen kuin haluaa ja toisten ihmisten mielipiteet ei siihen saa vaikuttaa. Tässä kirjoituksessa on myös kokemuksia Clips kampaamo-myymälästä.

Saako Äiti olla pinnallinen

Äitiys on pyhäasia ja moni unohtaa itsensä siinä vanhemmuuden keskellä. Totta kai oma aika on kortilla ja tärkeysjärjestys on muuttunut vanhemmuuden myötä, mutta musta ikinä ei saisi kumminkaan unohtaa itseä.

Kun äidillä on hyvä olla, niin lapsellakin on hyvä olla. Ja vaikka kuka sanoisi mitä, niin kyllä sillä ulkonäöllä on merkitystä omaan yleiseen fiilikseen.

Mun mielestä äiti tai ei, niin kaikilla on oikeus olla hieman pinnallinen. Se ei kumminkaan tarkoita, etteikö yleisesti ottaen arvot olisi kunnossa.

PANOSTUSVIIKKO

Tämä viikko oli mulle ns. panostusviikko, jolloin ”huollatin” itseni taas ajan tasalle. Kävin Sulossa ripsihuollossa, Detailed Beauty Salongissa kynsihuollossa sekä Clipsissä kampaajalla.

Hiuksiin tehtiin jopa hieman uudistusta. Mulla on ollut aika pitkään harmaaseen taittavat hiukset ja nyt halusin hiuksista valkoiseen taittavat eli todella vaaleat. Hiukset onnistui täydellisesti. Väri oli juuri sitä mitä olin mielessäni ajatellut.

Sain samalla testiin myös uusia tuotteita. Sain rakennepaikkaavana shampoona ja hoitoaineena KMS Moist Repair -sarjan tuotteet. Keltaisuutta pois taittamaan sain Color maski pearl -tuotteet. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sain SP Reverse:n, joka auttaa selvittämään hiuksia. Käytän välillä kuivashampoota ja nyt sain testiin Nioxin instant fullness -kuivashampoon. Hiuslakaksi lähti mukaan Moroccanoil -hiuslakka.

Kiitos paljon Clipsille tuotteista.

Peilikuva vaikuttaa 

Lähtökohtaisesti oon aina tyytyväinen itseeni. Se on jokin ikä juttu. Kaikki epävarmuus omasta itsestä karisi, kun täytti 30 vuotta. Sitä ei enää ole niin kriittinen itseä kohtaan, kuin ennen. Psyykkisesti on muuten aika hiton paljon helpompaa. 😀

Vaikka kriittisyys on poissa, niin kyllä sitä aina vaan hymyilyttää, kun saa ripset, kynnet ja hiukset kuntoon. Jotenkin tulee vaan hyvälle tuulelle. Eli kyllä se peilikuva vaan vaikuttaa jollain tavalla siihen omaan yleisfiilikseen.

Ps. Clipsissä alkoi ALE! 

LUE MYÖS: TASTE OF WINTER TÄSTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo - Myymälä Clips

2 kommenttia

  1. Iida kirjoitti:

    Hei,

    Ihan täydelliset hiukset! Saanko kysyä missä myymälässä ja kenellä kampaajalla käyt?:)

    • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

      Moikka, kiitos! Käyn Myyrmannin Clipsissä ja siellä Kaisalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *