Hae
Johanna Tolppola

Taste Of Winter

Viime viikolla tuotimme taas Monnan kanssa Vaikuttajatapahtuman. Tällä kertaa yhteistyökumppanina oli Jungle Juice Bar, joka lanseerasi tapahtumassa heidän kolme uutta kausimakuaan; Chili Bear, Rockin’ Reindeer ja Oat Monkey.

Fiilis on kaikki kaikessa

Tapahtumien A ja O on se tunnelma mikä tapahtumassa on. On oikeastaan ihan sama kuinka hienot puitteet ja ohjelma on, jos meno on perus pönöttämistä. Tämä on se mitä me pyritään välttämään viimeiseen asti. Tämä tapahtuma oli taas kerran hyvä esimerkki siitä, että hyvä porukka luo hyvän fiiliksen. Tapahtumassa oli hauskaa, rentoa ja siitä jäi hyvä mieli koko päiväksi. Tästä me ollaankin Monnan kanssa saatu eniten palautetta; meidän tapahtumissa on kiva olla.

Jungle Juice Bar ja uudet kausimaut

Tapahtumassa lanseerattiin Jungle Juice Barin talven kausimaut, jotka saivat kyllä hyvän vastaanoton. Oma lemppari oli Chili Bear, jossa oli juuri sopiva ”potku”.

CHILI BEAR

granaattiomena, mansikka, inkivääri, sitruuna, banaani, chili, omena ja jäitä

ROCKIN’ REINDEER
banaani, karpalo, mansikka, kookosmaito, heraproteiini, omena ja jäitä
OAT MONKEY

banaani, ananas, jogurtti, kaurakuitu, passio, vadelma, mansikka, appelsiini, jäitä

Itse olen JJB:n vakioasiakas! Mä rakastan heidän smoothieitaan ja käydään usein koko perhe heidän pisteellään. Theokin on nyt oppinut juomaan pillistä ja hänkin tykkää maistella aina mun ja x:n juomia.

Tapahtuman ohjelma

Ohjelmassa meillä oli Tukaanin joulukorttipaja sekä vaikuttajien talvinen kuvauskilpailu. Olimme tehneet kuvauspöydön, jossa vaikuttajat päästivät oman sisäisen taiteilijansa valloilleen. Saatiin kyllä nähdä hienoja kuvia! Joulukorttipajassa vaikuttajat pääsivät vielä tekemään puuttuvat joulukorttinsa. Molempiin ohjelmiin osallistui hyvin porukkaa.

LUE MYÖS: INHOAN SANAA #GIRLBOSS TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *