Hae
Johanna Tolppola

Theon kasvu ja kehitys nyt

Theo on jo vuoden ja yhden kuukauden ikäinen. Hän oppii joka viikko jotain uutta, joka on ihan mahtavaa. Vauhti vaan alkaa olla sen verran kova, että en meinaa perässä pysyä. 😀 Theon kehitys on ollut ihan huikeaa viimeiset pari kuukautta.

1 v -neuvolassa Theon pituus oli 81 cm ja paino 12 kg. Hän oli ottanut kunnon pituuspyrähdyksen sitten viime käynnin.

Mitä Theo on oppinut

Nyt kovassa huudossa on renkaiden asettelu pylvääseen. Theo todella näppärästi saa kaikki renkaat hienosti pinottua pylvääseen. Asioiden lyöminen on myös aika mahtavaa. Theo rummuttaa käsillä maahan, pöytää, isäänsä, you name it. Tavaroilla hakataan myös joka paikkaa. Mitä kovempi ääni, niin sen parempi. Theo on oppinut myös juoksemaan ja se on muuten hauskan näköistä. Hän myös piilottelee asioita vaikka minne. 😀 Söpöin uusin juttu on nenän nypristäminen ja nuuhkuttaminen. <3

Mitä haasteita on

Tällä hetkellä täytyy koko ajan olla entistä tarkempi aivan kaikessa. Theo on sen verran pitkä, että ylettyy jo tiputtamaan asioita pöydiltä ja ikkunalaudoilta. Eli mitään ei voi jättää yhtään minnekään. Hän laittaa myös kaikki suuhunsa. Viimeksi tänään noukin hänen suustaan kiviä, mitä laittoi leikkipaikalla suuhunsa. Kaiken huippu on, että hänhän lähtee juoksemaan karkuun, kun tajuaa, että tulen kaivamaan hänen suutaan. 😀

Yöt ovat olleet taas aika vaihtelevia. Olemme nyt välillä ottaneet Theon meidän viereen nukkumaan. Se on virhe, tiedän. Mutta nyt välillä on tuntunut, että se on ainut ratkaisu koko perheen mielenterveyden kannalta.

Miten ruokailut on sujuneet

Ruokailuissa on myös välillä haasteita. Theo nimittäin sylkee ruokaa pois ja välillä kaivaa erikseen ruuan omasta suustaan ja heittää sen lattialle. Se on lievästi sanottuna aika turhauttavaa. Välillä kumminkin ruokailut menee tosi hyvin. Eli tämäkin on ihan päivästä kiinni miten ruokailut sujuu.

Palkitsevinta tässä hetkessä

Palkitsevinta tässä hetkessä on ehdottomasti se, kun Theo juoksee mun syliin ja halaa oikein kovasti. Välillä hän tulee ja antaa isoja märkiä pusuja pitkin mun kasvoja, laittaa posken poskea vasten ja näyttää oikein miten rakastaa. Se on aivan ihanaa. On myös ihana nähdä miten hän kasvaa ja kehittyy päivä päivältä. <3

LUE MYÖS:

SYNNYTYSKERTOMUS: KIIREELLINEN SEKTIO. TÄSTÄ.

SAMA PAINO, ERI RASVAPROSENTTI. TÄSTÄ.

 

3 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Voi kuinka suloinen. Ja ihana puku! Heräileekö monta kertaa yössä? Käyttäkö paljon puistoissa? Ps. Otsikko olisi kivempi jos et keskittäisi sitä. ?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka! Kiitos paljon. Joo tällä hetkellä kyllä heräilee jonkin verran. Välillä on öitä, että herää vaan kerran, mutta nyt on muutama yö mennyt taas noin 3-4 herätyksellä. Tota otsikkoa ei pysty keskittämään, koska se on ns. sivuston ilmeen mukainen. 🙂 Ei olla kyllä käyty. Olen todella huono ulkoilemaan, mutta yritän tässäkin asiassa petrata. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *