Hae
Johanna Tolppola

Yön yli treffeillä

Meillä oli x:n kanssa eilen kunnon treffipäivä. Theo meni ensimmäistä kertaa yöksi mummolaan, niin ettei me oltu mukana. Olimme suunnitelleet näitä yön yli treffejä jo jonkin aikaa.

Yön yli treffeillä

Veimme Theon mummolaan puoli kolmen maissa. Leikimme siellä Theon kanssa noin 30 minuuttia, jonka jälkeen lähdimme kohti treffiohjelmaa. Theo jäi mummolaan hyvillä mielin. Siellä on hänellä paljon leluja ja kaikki mahdolliset tarvikkeet mitä voi vain kuvitella.

Olimme varanneet yön Glo hotellista ja kävimme heti alkuun lunastamassa huoneen. Kun tavarat oli viety huoneeseen lähdimme syömään. Kävimme hamppareilla Chicosissa. Kuten olen aikaisemminkin maininnut, niin emme harrasta fine dining -ravintoloita, koska pidämme enemmän vain perusruuasta.

Syömisen jälkeen menimme takaisin hotellille, jossa vain hengailimme vähän aikaa. Outoa oli vain olla! Illalla menimme katsomaan Queenin leffan. Oli muuten todella hyvä. Voisin mennä katsomaan jopa uudelleen.

Leffan jälkeen menimme takaisin hotellille ja katsoimme vielä toisen leffan sängyssä makoillen. Oli muuten luksusta.

Nukuin yön todella hyvin. Oli aivan ihanaa. Heräsimme klo 7.30 ja menimme heti aamiaiselle. Oli aika mahtavaa syödä ilman kiirettä hotelliaamiainen ja lukea Hesaria.

Tästä on pakko ottaa tapa! <3  Kyllä parisuhde vaatii myös ihan aikuisten aikaa ja aina se pieni hetki siinä illalla, kun lapsi on mennyt nukkumaan ei vaan riitä.

Miten Theon yö oli mennyt

Theo oli poikkeuksellisesti nukahtanut vasta klo 21 jälkeen, mutta oli nukkunut ilman mitään heräämisiä yli neljään. Sitten oli herännyt ja nukahtanut uudelleen. Tuosta hän oli vedellyt unia yli yhdeksään. Huh! Theo ei ikinä nuku noin kotona. Kotona hän herää melkein poikkeuksetta klo 5.30-6.00.

Eli kaikki oli mennyt enemmän, kuin hyvin. Hän oli syönyt reippaasti, leikkinyt paljon, jne. Onhan se itselle aina helpotus kuulla, että kaikki on mennyt hyvin.

Mulla ja herra x:llä oli kauhea ikävä Theoa. Sen takia oltiin jo klo 10 aamulla hakemassa häntä. Olihan se outoa herätä eri paikassa, mutta teki tietenkin hyvää.

Kiitokset mummolaan, että vanhemmat sai vähän omaa aikaa yön yli treffeillä. <3

LUE MYÖS: NÄMÄ ASIAT OLEN OPPINUT RIITELYSTÄ. LINKKI TÄSSÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *