Hae
Johanna Tolppola

Nyt loppu vanhempainvapaa

Nyt olen virallisesti taas työntekijä, vaikkakin olen töitä tehnyt vanhempainvapaan aikana aktiivisesti viimeiset pari kuukautta. Tämän kuukauden olen ”lomalla” eli pidän pois mulle kertyneitä lomapäiviä ja toimistolle palaan tammikuun toinen päivä.

Miten yhdistän työt ja Vaikuttajamedian

Olen ammatiltani markkinointisuunnittelija ja tuottaja. Näiden töiden pariin palaan tammikuussa. Vaikuttajamedia ei itsessään työllistä minua kokopäiväisesti, joten pystyn hyvin yhdistämään Vaikuttajamedian omaan työarkeeni. Onhan Vaikuttajamediassa mukana lisäkseni myös Eveliina Ylönen ja tapahtumien puolella Monna Pursiainen. Eli auttavia käsiä kyllä löytyy.

Minulle on kaksi aikaisempaa esimiestä sanonut, että vastaan kahta työntekijää, koska olen niin tehokas, joten ei siis pitäisi olla mitään ongelmaa. 😀 Tämä selittää myös sen miksi en vain ole missään vaiheessa osannut olla tekemättä mitään, niin äitiyslomalla, kuin vanhempainvapaalla.

Theon hoito

Saimme hyviä uutisia ja Theo pääsi päiväkotiin, joka on meidän kodin välittömässä läheisyydessä. Tämä oli helpotus. Theo aloittaa päiväkodin tammikuun alussa. Yhden viikon hän on kotona isänsä kanssa, kun päiväkoti paikka ”aukeaa” vasta 7.1. Menemme Theon kanssa tutustumaan päiväkotiin tämän kuun lopulla.

Mitkä on fiilikset

Odotan innolla töihin palaamista! Olen aina pitänyt työstäni ja onhan se ihana saada keskittyä ns. ”yhteen asiaan” 8 tuntia päivässä. Totta kai on haikeaa laittaa Theo päiväkotiin, mutta onneksi hän on niin sosiaalinen ja aktiivinen, että uskon päiväkodin tekevän hänelle hyvää.

Olen myös henkisesti varautunut siihen, että alussa päiväkodista tarttuu kaikki mahdolliset taudit Theolle, mutta sitten me vaan vuorotellaan x:n kanssa, että kuka on kotona hoitamassa sairasta lasta.

Tammikuussa alkaa kokonaan uusi vaihe taas meidän elämässä, joka alussa on varmasti stressaavaa, koska rytmit opetellaan uusiksi. Uskon kumminkin, että ns. ”normaaliin” elämään palaaminen tekee vain hyvää.

LUE MYÖS MUN URAVINKIT TÄÄLTÄ. 

3 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Heip, millainen päivärytmi teholla on? Voitko tehdä siitä postauksen. Miten olette valmistautuneet päiväkodin aloitukseen? Miten imetyksen lopetus sujui? Käytetäänkö teillä tuttia? ?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Joo voin tehdä tästä postauksen. Kiitos vinkistä. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Kiitos. Ja tietysti Theoa tarkoitin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *