Hae
Johanna Tolppola

PUR-kaupan vaikuttajatapahtuma

Tänään oli Vaikuttajatapahtumien eli mun ja Monnan yhteisesti tuottama vaikuttajatapahtuma. Ollaan oltu ns. ”livenä” kolme viikkoa, joten todella nopeasti ollaan saatu loistava vastaanotto niin vaikuttajilta, kuin yrityksiltä.

PUR-kaupan vaikuttajatapahtuma

Tämän päivän tapahtuma tehtiin yhteistyössä PUR-kaupan kanssa. Järjestimme aamutilaisuuden tietyille vaikuttajille PUR-kaupan tiloissa Kampissa, Urho Kekkosen kadulla. Tilaisuuden ohjelmassa oli energisöivä aamiainen sekä kaksi luentoa. Luentojen aiheena oli Ruokavalion merkitys energian lähteenä kaamoksen keskellä sekä Mikä avuksi kaamosväsymykseen.

Molemmat luennot olivat mun mielestä todella mielenkiintoisia ja ajankohtaisia. Sain itsekin paljon hyviä vinkkejä, miten tästä eteenpäin asioita kannattaa tehdä. Samalla tämä oli sellainen pienehkö ”potku peppuun” tuon oman ruokavalion suhteen. Nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja ruveta panostamaan tuohon ruuan laatuun.

RAUTAINEN MARRASKUU

Aamussa puhuttiin myös hiukan raudasta, joka on tällä hetkellä aika pinnalla. Itselle tuli uutena tietona, että kasvisperäiset raudan lähteet ovat mm. nokkonen, pinaatti, linssit & pavut, kakao, cashew-pähkinät, kokojyväviljat sekä basilika & oregano. Raudan saantiin kannattaa kyllä kiinnittää huomiota.

Kaikille vaikuttajille oli ihan mahtava goodie bag, jossa oli mm. Wild Nutritionin Iron Plus -lisäravinne. joka on muuten ehdolla vuoden terveystuotteeksi. ÄÄNESTÄ Vuoden terveystuote 2019 -finalistia Suomen terveystuotekauppiaiden liitto Ry:n järjestämässä äänestyksessä tästä.

Goodie bagissä oli mukana myös Living Nutritionin Rhodiola alive -lisäravinne, SnowAnnan kauneusseerumi, lahjakortti PUR:iin ja paljon muuta.

KIITOS

Itselle jäi aamusta hyvä fiilis. Olisihan se kiva aloittaa oma päivä useamminkin näin. Tulen itse menemään vielä PURin ravintoainemittaukseen, joka on varmasti supermielenkiintoinen.

Kiitos kaikille osallistujille ja etenkin PURille aamun tilaisuudesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *