Hae
Johanna Tolppola

Suurimmat ahaa-elämykseni

Musta tuntuu, että näitä ahaa-elämyksiä sattuu mulle viikottain. Sitähän se elämä on, jos sen uskaltaa ottaa vastaan avoimin mielin. Listasin teille nyt osan mun ahaa-elämyksistä.

Suurimmat ahaa-elämykseni

Ei tarvitse yrittää miellyttää kaikkia

Nuorempana mulla oli vahva miellyttämisen tarve ja halusin, että kaikki pitävät musta. Aikuisuus on tuonut mukanaan myös ymmärryksen siitä ettei kaikkia tarvitse miellyttää. Kaikille tulee tottakai olla kohtelias ja ystävällinen, mutta kaikkien kanssa ei tarvitse olla parasta kaveria.

Kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä asiasta 

Joskus sitä otti toisten poikkeavat mielipiteet liian henkilökohtaisesti. Ihan kuin minun mielipiteestä eroava mielipide olisi jotenkin loukkaus mua kohtaan. Näinhän ei tietenkään ole. Kaikilla on se oma mielipide ja sitä tulee kunnioittaa ja tietenkin samalla ymmärtää. Eroavat mielipiteet antavat itselle vain uusia näkökulmia elämään.

Toisen menestys ei ole multa pois 

Kateellisuus on myrkyistä suurin. Ikinä ei saisi olla kateellinen kenellekään. Toisen menestys ei ole minulta pois, vaan sehän vaan motivoi tekemään itse vielä enemmän töitä.

Joskus ihan hyvä riittää 

”Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa tulemaan”. 😀 Joskus se hyvä oikeasti riittää.

Täydellistä voi olla myös epätäydellisyys 

Ei tarvitse olla täydellinen ja kaikki ei tarvitse olla täydellistä. Itse panostan tähän täydellisen epätäydelliseen. 😀

Ennakkoluulot voivat pilata monta asiaa 

Olen kokenut nuorempana tämän monta kertaa, niin asioissa, harrastuksissa, kuin ihmisissä. Ikinä ei saisi olla ennakkoluuloja, vaan kaikesta pitäisi muodostaa ne omat mielipiteet vain ja ainoastaan oman kokemuksen perusteella.

Mitä ahaa-elämyksiä teillä on ollut?

TSEKKAA MYÖS BLACK FRIDAY -TARJOUKSET:

KOKO PERHEELLE

KAUNEUDESTA, LIIKUNNASTA, MUODISTA KIINNOSTUNEILLE. 

POLARN O. PYRETIN TARJOUKSET. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *