Hae
Johanna Tolppola

5 unelmaani

En yleensä unelmoi ja mietiskele mitä jos olisi sitä tai tätä. Mun mielestä se on pelkkää ajan hukkaan heittämistä. Mulle itselle unelmat ovat konkreettisia tavotteita, joiden eteen teen joka ikinen päivä töitä. Tottakai moni asia voi olla sellainen ettei siihen itse voi vaikuttaa, mutta sitä en yleensä mietiskele sen enempää. Unelma on vain tietyn matkan päämäärä, jota kohti mennään. Nyt sitten halusin listata teille 5 unelmaani.

5 unelmaani tällä hetkellä

1. Isompi asunto 

Vaikka kuinka rakastan meidän nykyistä asuntoa ja varsinkin sen sijaintia, niin jossain vaiheessa muutto on edessä. Tarvitsemme vain enemmän tilaa. Unelmani olisi saada isompi asunto, jossa on todella isot ikkunat ja 1-2 huonetta enemmän, kuin mitä meillä on nyt. Se pitää olla juuri eikä melkein myös mun tyylinen, koska miksi muuttaisin huonompaan kuin missä asumme nyt.

2. City-maasturi 

Tätä ei varmaan saisi sanoa ääneen, mutta rakastan isoja autoja. 😀 Mä niin haluan joku päivä city-maasturin.

3. Vakituista passiivista tuloa

Unelmani on, että joku päivä saan päätyöni lisäksi passiivista tuloa omista sivuprojekteista ihan vakituisesti. Se mahdollistaisi todella paljon asioita, joita haluaisin tehdä. Tähän onkin jo ensimmäiset askeleet otettu. 🙂

4. Sijoitusasunto

Haluaisin ehdottomasti omistaa jossain vaiheessa sijoitusasunnon. Vielä se ei ole mahdollista, mutta haluan uskoa, että tulevaisuudessa on.

5. Toinen lapsi (ehkä) 

Nyt kun Theon vauvavuosi on ohi, niin tuntuu jotenkin haikealta ajatella ettei mulla koskaan enää olisi vauvaa. Vaikka vuosi on tavallaan ollut aika raskas ja raskausaika vieläkin raskaampi, niin silti jotenkin haluaisin ajatella, että ehkä me saadaan vielä joskus kokea vauvavuosi uudelleen. Kyllä tässä silti joutuu varmaan useamman vuoden taukoa pitää, että unohdan kokonaan tuon raskausajan, koska se oli aivan kauhea. 😀 Toisaalta taas olisin todella onnellinen ihan näinkin, eli tämä unelma on tosiaan ”ehkä”.

Listaan luonnollisesti kuuluu myös asiat kuten; terveys, läheisten läsnäolo, rakkaus, jne. Halusin nyt vain kertoa ihan konkreettisia unelmia.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT LAPSIPERHEIDEN BLACK FRIDAY -TARJOUKSET: OSA 1. OSA 2.

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Kiva postaus ja kiva tyyli. Mitä x on mieltä lapsilukumäärästä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *