Hae
Johanna Tolppola

Tarina kuvan takana

Tarina kuvan takana -postauksia on tullut eri bloggaajilta aina aika ajoin ja nyt halusin omille lukijoilleni tehdä hieman saman tyylisen postauksen. Tässä on nyt useampi kuva, jonka tarinan teille haluan jakaa.

TARINAT KUVIEN TAKANA

Uusi vuosi 2016

Tämän kuvan otin mun entisen kodin parvekkeella, jotta sain tarpeeksi luonnon valoa. Huulissa ja silmissä on hopean väristä kajaalia ja paljettitausta on mun vanha paljettijakku, jonka levitin lattialle. Kuva on otettu ihan vain kännykällä selfiemoodissa. Halusin kuvaan uuden vuoden tunnelmaa. Parvekkeella oli jäätävän kylmä. 😀

Kuva tammikuulta 2016

Makaan vasemmassa kuvassa lattialla. Mulla oli paljon selkäongelmia tuolloin ja olin juuri lähdössä Fit-lehden kuvauksiin salille. Olin laittautunut valmiiksi ja makasin lattialla, että selkä ei menisi taas pahempaan kramppiin. Onneksi kuvaukset menivät hyvin, vaikka selkä kiipeentyikin aika pahasti kuvausten jälkeen.

Kuva keväältä 2016

Olin muuttanut jo omaan uuteen kotiin ja tapailin herra x:sää. Hän toi mulle tän kukkakimpun ilman mitään syytä. Musta oli todella huvittavaa, että tää kimppu oli näin iso. Vitsailin, että voisin käyttää tätä ihan aseena. 😀

Joulukuu 2017

Theo on tässä noin reilun kuukauden ikäinen. Yritin ottaa hänestä söpöä joulukuvaa, mutta hän vain itki. Onneksi sain yhden kuvan nappastua missä hän ei ole näin raivona.

Toukokuu 2018

Theon ensimmäinen vappu. Asettelin koristeet meidän ruokapöydälle ja yritin saada Theon olemaan aloillaan. Aika pitkään meni, että sain edes tän kuvan. Sommitteluun meni aikaa varmaan 20 min. 😀

Marraskuu 2018

Olin menossa Even kanssa aamiaistilaisuuteen Adractionin toimistolle ja heidän sisäpihalla oli tällainen ovi. Sisäpiha oli muutenkin todella kaunis ja sieltä olisi saanut todella hienoja kuva. Heti tietenkin pyysin Eveä ottamaan musta kuvan.

Haluaisitteko enemmänkin tällaisia postauksia, jossa kerron tarinoita kuvien takaa? <3 

LUE MYÖS: NÄIN SELVISIN SYDÄNSURUISTA. PÄÄSET SIIHEN TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *