Hae
Johanna Tolppola

Tietoisesti juntti

”Juntti: tavallinen ihminen (vars. jupin vastakohtana).” Lähde Suomisanakirja.

En ole koskaan harrastanut fine dining -dinnereitä tai tuntien kokkailuja ystäville. Kun mennään syömään ravintolaan, niin yleensä se on joku perus tex mex -paikka, josta saa ihan ok mättöä. Olen toki noissa hienoimmissakin paikoissa käynyt, mutta en ole millään tavalla kulinaristi ja se yhdistettynä mun nirsouteen, ei ole mikään parhain yhtälö. Esimerkiksi mua ei saisi kirveelläkään muodikkaaseen sushibuffaan. Mieluummin vedän, vaikka sitten kultaisten kaarien amerikkalaista.

Treffipäivä

Meillä on x:n kanssa tulossa treffipäivä ja me mennään hotelliin yöksi. Kai se olisi brändillisesti parempaa sanoa, että menemme yöksi Klaus K:hon ja illallista nautimme Social Boulevardissa. Totuus on se, että kumpikin meistä haluaa mennä yöksi Flamingoon perus Sokos hotelliin, syödä sitä perus mättöä ja mennä leffaan. Tuo Flamingo nyt sattuu olemaan ainut paikka missä kaikki voi tapahtua saman katon alla. Junttia? Ehkä, mutta se on meitä. <3

Sosiaalinen media luo paineita

Somella on nykyään todella iso merkitys ihmisten elämässä ja kaikki haluaa antaa itsestään hieman kiillotellumman kuvan. Ymmärrän sen täysin, somessa siihen on mahdollisuus. Negatiivinen puoli on vaan se, että ihmisille voi tulla paineita tehdä kaikki isommin. Se perus Sokos hotelli ei enää riitä, pitää olla hienompaa ja kalliimpaa. Perusruoka ei enää riitä, vaan pitää olla 10 lajin menu, josta sitten voi laitella stooreja pitkin iltaa. Tämä on pelottava polku kulkea, koska milloin mikään enää riittää, koska aina löytyy joku, joka tekee asiat vielä isommin ja hienommin.

Tietoisesti juntti

Itse haluan keskittyä siihen mitä itse haluan tehdä ja mikä musta tuntuu hyvältä, enkä siihen mikä muista näyttäisi hyvältä. Vain niin voi pysyä aitona ja elää omaa elämää itselleen, eikä muille.

Haluan tehdä rohkeasti niitä mun omia juttuja ja olla miettimättä mitä muut ajattelee.

Olen tietoisesti juntti ja se ei mua haittaa. <3

LUE MYÖS: KUN KAIKKI MENEE TUNTEISIIN. TÄSTÄ.

3 kommenttia

 1. Mea kirjoitti:

  Elämää kuuluu elää itselleen oikealla tavalla, mutta tässäkin kannattaa muistaa se, että kaikilla on aina eri perspektiivit. Omasta mielestäni esimerkiksi Sushibuffet ei ole millään tavalla hieno/muodikas tai luksus ja käyn välillä usein syömässä niissä lounasmätöt. Se mikä on toiselle hienoa, voi näyttäytyä toiselle hyvinkin arkisena asiana.

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Kiitos kommentista. 🙂 Joo kyllä näin juuri. Jollekin toinen asia on toista kun toiselle. Ja siis vaikka en näistä tietyistä asioista pidä, niin se ei tarkoita ettenkö pitäisi taas jostain toisista jutuista. Nimimerkillä rakastan skumppaa, juustoja sekä matkustella hienoissa hotelleissa ulkomailla. <3 Eli kaikki ei todella ole mustavalkoista. 🙂

 2. chandelierhomeblog kirjoitti:

  Toinen juntti ilmottautuu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *