Hae
Johanna Tolppola

FF:n Hauskat hautajaiset

Lauantaina menin Fitfashionin blogiportaalin hautajaisiin, jotka osa bloggaajista oli järjestänyt. Sinne oli kutsuttu kaikki ketkä ikinä on blogannut FF:llä.

Hautajaiset järjestettiin Voima kahvilassa Vallilassa. Juhlien sponssina oli Laitilan juomat ja Greenstreet. Meitä taisi parhaimillaan olla paikalla noin 15 henkeä.

Oli kiva nähdä vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa. Voin sanoa, että hauskaa oli. Sai nimittäin nauraa ihan tosissaan. Muutenkin oli tosi rento fiilis ja kaikilla oli selvästi pikkulaukullinen hyvää mieltä mukana.

Muisteltiin menneitä, mietittiin tulevaa ja jaettiin vinkkejä ja ajatuksia. Mun mielestä yksi hienoimmista asioista on, että ainakin tässä porukassa toinen vaikuttaja ei ole kilpailija ja uhka vaan juurikin kollega. Jos toinen menestyy, niin se ei ole toiselta pois. Tämä on sellainen asia jota arvostan suuresti.

Itse poistuin juhlista jo kymmenen maissa, koska sunnuntaina oli Theon toiset synttärit, niin halusin saada kunnon yöunet.

Kiitos kaikille kanssajuhlijoille, kivaa oli. <3

3 kommenttia

 1. Jenny kirjoitti:

  Vissiin jonnekin hukkunut kutsu, kun aika monta entistä bloggaajaa harmi kyllä jäänyt kutsumatta 🙂 Mutta mukavaa, jos suurin osa muistettiin kutsua!

  • admin kirjoitti:

   Moikka! Voi apua! Meillä oli fb-tapahtuma ja sinne kaikkien piti kutsua niitä kenen kanssa on fb-kaveri et muistettas kaikki! Oon tosi pahoillani että sua ei liitetty siihen ryhmään. Itsekkään en millään muistanut kaikkia. 🙁 <3

 2. Katri kirjoitti:

  Varmasti jotkut jäi valitettavasti kutsumatta, koska FF:llä on ollut aikojen saatossa yli 100 bloggaajaa, joista osa ei edes bloggaa enää, eikä meillä ollut listaa kaikista. Kutsu lähti ainakin niille, joilla oli FB:ssä joku FF:läinen kaverina.
  Sähköpostia laitettiin niille, joiden osoite saatiin käsiimme :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *