Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Theon 1 v -synttärit ja paljon kuvia

Kaupallinen yhteistyö: Juhlahumua.fi

Nyt on kaksi päivää juhlittu Theon 1 v -synttäreitä. Eilen synttärit oli meillä kotona ja vieraina oli mun sukulaisia ja Theon kummi perheineen. Tänään synttäreitä juhlittiin Theon isän äidin luona ja siellä oli sitten herra x:n sukulaisia.

Molemmat synttärit meni tosi hyvin ja Theo oli tietenkin todella innoissaan saamastaan huomiosta. Lahjapakettien narut kiinnostivat enemmän kuin itse lahjat. 😀

Theo otti myös ensimmäiset kunnon askeleensa tänään juhlissa. Oli aivan ihana näky!

1 v -tarjoilut

Tarjoiluina meillä oli molemmissa juhlissa karjalanpiirakoita ja munavoita, keksejä, suolaista piirakkaa, panda-kakku, mini pizzoja, kääretorttua, jne. Eli aika perusjuttuja.

Yritin niin ettei lähtisi käsistä ja mun mielestä onnistuin ihan hyvin 😀

Panda-kakku oli todella suloinen ja se maistui tosi hyvältä. Lauantaina meillä oli perinteinen mansikkakakku ja sunnuntaina kinuski-mansikkakakku.

Herra x on kinuskikakkuihmisiä ja mä taas mansikkakakkuihmisiä, joten nyt kun oli kaksi kakkua, niin molemmat sai mitä halusi. 😀

Syntymäpäiväsomisteet

Osan somisteista sain Juhlahumusta. Halusin Panda-teeman ja Juhlahumussa oli aivan ihania Pandajuttuja. Tilasin sieltä Happy Birthday -seinänarun, Theo 1 v -seinänarun, Panda-foliopallon, Panda-lautaset, -mukit ja -servetit. Tilasin myös sinisiä seinäkoristeita sekä mustia lusikoita. Pääsette tutustumaan heidän valikoimaansa täältä. 

Lahjat

Olimme toivoneet Theolle lahjakortteja lasten liikkeisiin, jotta saisimme ostettua Theolle tulevaa päiväkotikautta varten kunnon toppahaalarin, kuravaatteet, talvikengät, tarhatossut, päiväkotirepun sekä muita tarhavaatteita. Näihin menevä raha on kumminkin sen verran suuri, niin ajattelimme, että saisimme katettua kuluja hieman synttäreiden lahjoilla. Kaikki taisi olettaa, että saamme niitä lahjakortteja, jonka seurauksena emme saaneet yhtäkään lahjakorttia. 😀 Tiedän kyllä itsekin, että lahjakorttien ostaminen on tylsää ja lapselle mieluummin ostaisi juurikin leluja, koska niistähän ne innostuu.

Saimme onneksi kypärämyssyn ja toppahanskat, joita olinkin vinkannut sekä vaatteita, mutta suurin osa lahjoista oli leluja, joista Theo oli tietenkin innoissaan. Lelut olivat myös ns. kehittäviä eli niistä Theo tulee nauttimaan pitkään. <3 Kiitos kaikille sukulaisille niistä. <3 Hauskin lelu oli mun oman isän tuoma old school -auto, jonka kyljessä oli numero 1. Theon ilme oli niin mahtava, kun pääsi auton kyytiin. 😀

Yhdessäoloa

Oli ihana nähdä sukulaisia ja viettää aikaa perheen kanssa yhdessä. On hienoa nähdä miten paljon rakastavia ihmisiä Theon ympärillä on ja miten ihanaa, että Theo saa kasvaa ja kehittyä isossa perheessä.

Kaupallinen yhteistyö: Juhlahumua.fi

Yksi kommentti

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Ihanalta näyttää koristelut! Kakku on syötävän suloinen <3

    inkanitta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *