Hae
Johanna Tolppola

Miten herra x:n kehonrakennus näkyy meidän arjessa

Jotkut lukijoistani varmaan muistaa vanhoista kirjoituksista, että Theon isä/mun puoliso on kehonrakentaja. Olen tästä muutaman huumorilla säväytetyn kirjoituksen joskus postannutkin. Monella on varmasti oma mielikuvansa kehonrakentajista ja heidän arjestaan, joten nyt halusin teille avata meidän perusarkea.

Kehonrakennus ja arki

Herra x on ”harrastanut” kehonrakennusta jo vuosia, joten se ei ole sellainen muotivillitys vaan puhtaasti elämäntapa. Hän ei myöskään tee siitä mitään isoa numeroa, vaan arjessa se näkyy vain tietyissä asioissa. Itsehän elin aivan samanlaista elämää silloin kun tapasin X:n, joten se oli meillä alkuun yhdistävä tekijä.

Body-peukku

Herra x käy salilla 4 x viikossa ja se on sellainen asia jossa joustoa tulee harvoin eli pääsääntöisesti siitä 4 kerrasta pidetään kynsin ja hampain kiinni. Toki muutamia poikkeuksia on. Kisakaudella treenejä oli tietenkin enemmän, mutta x on aina yrittänyt treenit tehdä niin aikaisin aamulla ettei se ole pois meidän yhteisestä ajasta. Tottakai työpäivinä se treeni vie sen tunnin pois perheajasta, mutta se ei ole haitannut ollenkaan. Itse haluan myös aloittaa taas salilla käymisen, joten kyllä sekin tulee viemään sen tunnin pois.

Yleensä x tekee omat ruuat aamulla ja syö niitä sitten pitkin päivää. Tämä on mun mielestä se isoin asia. Eli me todella harvoin tehdään ruokaa yhdessä ja että koko perhe söisi sitä samaan aikaan. Munhan oma ”unelmaperhe”-ajatuksena on, että me kaikki syötäisiin aina päivällinen yhdessä ja samaan aikaan. Toivottavasti siihen vielä päästään. Herra x:n vuorotyö kyllä vaikeuttaa asiaa entisestään. Jos tuohon päivälliseen ei päästä, niin se olisi ihana, että aina kun on vapaa viikonloppu, niin syötäisiin aamupala yhtäaikaa ja panostettaisiin siihen aina vähän enemmän.

Kyllä me yhdessä käydään ravintoloissa syömässä, kahviloissa, jne eli ei x ihan pilkun tarkka ruokavaliossaan ole. Poikkeuksena tietenkin kisadieetit.

Muissa asioissa herra x:n kehonrakennus ei meidän arkeen vaikuta. Jos ei nyt oteta huomioon pakollista body-peukkua valokuvissa joita olen yrittänyt parhaani mukaan karsia pois. 😀 😀

2 kommenttia

  1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

    Haha toi bodypeukun poiskitkeminen 😀

  2. Nina kirjoitti:

    Tää oli hauska!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *